Partyflock
 
­ Nederland

Get ready for Winterlake Festival

gepubliceerd door , op
Yes! Zaterdag gaan we werken aan je winterdip! Met twee complete overdekte stages gaan de beste house & techno DJ's er samen met jou een hete boel van maken. Daarnaast hebben we een gezellige Winderbar met verwarmende hitjes en knotsgekke apres-ski! Check hieronder alle prakitschie info!

Koop je tickets nu hier



Het evenement vindt plaats in een gigantische verwarmde festivaltenten. Er zijn lockers aanwezig dus kleed je sowieso warm aan!

Leeftijd: de minimum leeftijd is 18 jaar. Er kan bij de ingang om geldige legitimatie worden gevraagd.

Bereikbaarheid
Openbaar veroer
Navigatieadres voor het festivalterrein is De Bijlen 4, Alphen aan den Rijn. Station Alphen aan den Rijn heeft directe aansluitingen met de bus en trein naar alle grote steden. Check www.9292.nl voor de actuele tijden.

Pendelbus
Vanaf Station Alphen aan den Rijn kun je met de pendelbus rechtstreeks naar het festivalterrein. De buschauffeur brengt je in no time veilig en rechtstreeks naar de hoofdingang van het festival. Een retourtje voor de reis koop je ter plaatse voor €5,-. Wanneer jij uitgefeest bent staan de pendelbussen weer op je te wachten en brengen je netjes terug naar het station. Verlies je retourticket niet want de buschauffeur gaat je op de terugreis vragen om deze te tonen.

Met de auto
Stel je navigatie in op De Bijlen 4 te Alphen aan den Rijn. Volg de verkeersborden (P-borden Winterlake) en aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Kiss & ride
Tijdens Winterlake Festival is een Kiss & Ride ingericht. Laat jouw chauffeur zijn navigatie instellen op De Bijlen 4 te Alphen aan den Rijn. Volg daar de verkeersborden en aanwijzingen van de verkeersregelaars zodat iedereen veilig op het festival komt!

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een standaard kluis huur je voor €8,- een grote kluis voor €10,-. Deel een kluisje met je vrienden! Belangrijk: scherm de pincode van je locker goed af!

Sigaretje roken?
Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Ook Winterlake Festival staat onder toezicht! Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt op laste van verwijdering van het terrein.

Tickets
Deze zijn bijna uitverkocht. Check voor beschikbaarheid: winterlake.nl

Vragen?
Heb je toch nog vragen? Stel ze hieronder als reactie of mail ons: info@winterlake.nl.

Tot zaterdag!
Wij hebben er, net als jullie, onwijs veel zin in en kijken ernaar uit om je een onvergetelijke tweede editie van Winterlake Festival te bezorgen!