Partyflock
 

Dream Village festival grootser dan ooit

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 10 en zondag 11 september keert Dream Village Festival terug naar Lage Aard, Breda, met een indrukwekkende line-up. Een verscheidenheid aan hardstyle artiesten, zoals Aftershock, B-front, D-Sturb, Vertile maken hun opwachting op het indoor mainstage: Dark Visions. Deze stage staat recht tegenover het outdoor mainstage: Sweet Dreams. Zoek je donkstere nachtmerries op en stap in een andere dimensie bij het betreden van Dark Visions op Dream Village. De kaarten zijn nu verkrijgbaar via dreamvillage.nl.

Downtown
Welk pad be(slaap)wandel jij? Te midden van het festivalterrein stap je Downtown binnen, een kleurrijke area op het Dream Village Festival. Laat je verrassen, prikkel je zintuigen en ontdek de leukste foodtrucks met heerlijk eten. Verras vriend en vijand met je moves op de kleinste dansvloer ter wereld en laat je stem het werk doen in de karaokebar, waarna je danst in de silent disco.

Camping Dream Resort
Droom verder in het Dream Resort. De organisatie biedt dit jaar campingtickets aan zodat bezoekers niets hoeven te missen. Campinggasten krijgen exclusieve toegang tot de Silent Disco Pre Pillow Party op vrijdag 9 september en beide festivaldagen worden afgesloten op het Dream Resort.

Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar via dreamvillage.nl. De early bird tickets bestel je voor €44,50 (ex. fee) en zijn beperkt beschikbaar. Campingtickets zijn beschikbaar vanaf €23,95 p.p. (ex. Fee, p.p.p.n.) voor verblijf in een friendsplace met een gepersonaliseerd bord met de groepsnaam. Meer luxe? Voor € 225,- verblijf je 3 nachten in een Tip-up tent met 2 personen.