Partyflock
 

Zomertuin
De verlenging

gepubliceerd door , op
De Zomertuin
25 augustus 2021
Goed nieuws! Vandaag kregen we groen licht van de gemeente om de Zomertuin nog met één weekend te verlengen en dus hebben we meteen rondgebeld om de beste artiesten voor jou vast te leggen!

4 september mogen we met trots niemand minder dan Ronnie Flex in onze Zomertuin ontvangen met support van onze vaste krachten DJ AK, Fenomeno B2B Gil-T, Nicky Aitch en ZEFF!

Op 5 september halen we tóch nog carnaval in met Vasteloavend Festival en Knaltibal onder leiding van Jebroer, Beppie Kraft, Danny Pouwels en Otto Wunderbar met support van onze vaste krachten Gil-T B2B Fenomeno, Nachtvlinders en Nicolas Fünzig!

Omdat het Nederlandse weer zich niet laat voorspellen zal het terrein speciaal voor dit weekend worden voorzien van een héle grote overkapping zodat we met z'n allen 100% droog dansjes en drankjes kunnen doen!

Fase I tickets
De Fase I Tickets zijn vanaf dit moment verkrijgbaar voor slechts €19,99! Opgelet want er is slechts een gelimiteerd aantal tickets per fase beschikbaar en op is op! Voor dit evenement werken we met een maximum capaciteit van 750 personen i.v.m. de geldende maatregelen. Klik hier en koop snel je tickets.

Alle informatie
Weer. Omdat het Nederlandse weer zich niet laat voorspellen zal het terrein speciaal voor dit weekend worden voorzien van een héle grote overkapping zodat we 100% droog dansjes en drankjes kunnen doen!

Locatie. NEE het is GEEN zittend festival en JA we gaan dansen zónder afstand! De ingang van het festivalterrein is gelegen aan de voorzijde van Music Dome op de Roda Boulevard.

Parkeren en Kiss & Ride. Stel je navigatie in op Roda JC Ring 3, Kerkrade, of toets "Music Dome" in. Parkeren kan op de parkeerterreinen voor het stadion en is gratis.

Kluisjes. Er zijn kluisjes, deze kosten €7,50 en er passen twee tot drie jassen in!

Scannen. Het antwoord op je vraag is JA! Je kan je tickets ook op je mobiel laten zien, dus NEE je hoeft ze niet uit te printen!

Openingstijden. De deuren zijn geopend van 15:00 tot 21:00. Daarna kan je het evenement niet meer betreden. Het evenement duurt tot 23:00.

Corona Maatregelen. Omdat we zónder afstand en zónder mondkapjes willen feesten zijn we verplicht om bij de entree van iedereen de QR-code in ieders CoronaCheck-app te scannen.

Deze QR-code kun je op drie manieren krijgen:
1. Je bent volledige gevaccineerd (minimaal twee weken voorafgaand aan het evenement)
2. Je hebt een herstel bewijs (niet ouder dan 6 maanden)
3. Laat je testen bij een officiële "Testen voor Toegang" locatie! Deze test kun je gratis inplannen via testenvoortoegang.org (let op: de test mag maximaal 24 uur oud zijn).

Meer informatie over het verkrijgen van een QR-code kun je vinden op ? coronacheck.nl

Leeftijd. De minimumleeftijd is 18 jaar, hier worden géén uitzonderingen op gemaakt én betreden zonder (geldig) ID is helaas niet mogelijk.