Partyflock
 

ID&T Presents Charly Lownoise

gepubliceerd door , op
ID&T Presents Charly Lownoise
10 augustus 2004
De ID&T Presents serie is een vooruitstrevende mix cd van djs die daarin hun eigen sound brengen, met al 5 releases achter zich heeft ID&T gekozen voor Charly Lownoise om het 6e deel te mixen.

Charly Lownoise is geen onbekende in de dance scene. Samen met zijn maatje Mental Theo vormde hij vroeger al een duo en brachten samen vele producties en hits op de markt. Met hun top 10 notering “Stars”, hun gouwe ouwe “Live at Londen“ en mega productie “Wonderfull Days” gaan zij als unieke DJ’s en producers door het leven.

Charly Lownoise (Ramon Roelofs in het dagelijks leven), brak in 1991 door met de monster club hit R.J.’s Rule - Rave This Nation die in meer dan 22 landen werd erkend. In 1992 lanceerde Charly Lownoise “Speedcity” deze track werd in Spanje, Duitsland en Nederland een grote club-hit, maakte hij internationale faam en draaide over de hele wereld zijn muziek. Tot op heden is Charly Lownoise nog steeds actief in de dance scène, alleen produceert hij niet meer onder zijn eigen naam. De alias Starsplash zal bekend in de oren klinken en menig hardstyle kenner weet dat hij als co-producer de triangel van Deepack vormt. Zijn laatste project ‘Mindspace’ (Het Sensation black anthem) maakte hij samen met Luna en het DJ-duo van Deepack. Op dit moment is Charly Lownoise vooral actief in Duitsland en Zwitserland.

In 2004 zullen wij meer van Charly Lownoise in Nederland gaan horen, met een aantal boekingen op feesten als Q-BASE, Bitte ein Beat en Hard Bass zal hij zich van zijn beste DJ kant laten spreken.

ID&T Presents Charly Lownoise zal midden oktober released worden voor meer info kan je binnenkort terecht op www.charlylownoise.com of www.id-t.com

113 opmerkingen

 
hardtrance hardtrance hardtrance please ramon hardtrance hardtrance hardtrance (L)
PRIMA, die gozer kan allez, op elk feest andere stijl draaien en zo goed, en hij is als persoon een wereldgozer, hopen dat er goeie tracks op komen.......

voor de verandering ben ik het met bobbert eens....:D
Over Charly niks anders dan lof!!!

Net zoals Dana(zij is namelijk ook al zo vaak onterecht door de mangel gehaald) mogen we hem dankbaar zijn voor al die jaren partypleasure!!!

Ook al hou je niet van zijn stijl,respecteer hem dan om wie hij is gebleven!!!

Enne,Bitte ein Beat is een tour,die verscheidene discotheken in het land bezoekt met dj's als Isaac,deepack en Charly!!!

GRTZ,
Patrick


Eens man !
Bitte ein Beat! is een feest concept, dat gewoon een feest neerzet in een discotheek, maar dat zou net zo goed een hal (zoals Silverdome) kunnen zijn...
Daaraan vast zit ook nog een "On Tour" versie..
Ik hoop dat hij eindelijk wat meer erkenning krijgt nu, wat een held :yes:
lekkere early rave op die cd zette dan komt alles goed,
 
Harddstyle - Progressive - Industrial - Oldschool,Jump, Early Rave..

hardtrance is gewoon het meest logische vervolg (L)
Artiest {SHOWLIST artist 44167, 16941, 12838}
Pardon .....!!!

Oja Kom het niet laten

* Live At Londen
* Dj Fuck
* Riot In NY City
* Ultimate Sex Track
:respect:
 
Goh, ze hebben op PF weer een blik kleuters opengetrokken. :gaap:
Even reageren op Dj Evil Fist z`n bekrompen gedachtegang en op vele andere met hem:
Dus als je van Hardcore houdt, mag je niks anders leuk vinden anders val je onder de categorie NSB-er, huppelkutje of Trancetrutje.

8 jaar lang alleen maar naar Hardcore geluisterd en tegenwoordig naar: Hardcore, Industrial, Darcore, Hardstyle, Jump, Techno en zelfs HARDTRANCE.
Dus ik val onder de categorie NSB-er aka huppelkut!!!

Shame on me, whehehehehe. O:)

Mensen, grow up!
laatste aanpassing
Lownoise is OK!
 
Ik snap echt dat gezeik niet van die hardcore dudes, bij gebrek aan beter hardcore draaien, toen kwam hardstyle in(1000 keer beter ) dus draaien ze dat, muziekstijlen evolueren, en dat jij jezelf dan diehard vind omdat jij niet evolueert met de nieuwe stijlen, lekker een achteraanhobbelaartje blijven. Als je dedicated ben to the core vanaf vroeger dan hoef je ook geen nieuwe hardcore te luisteren, maar alleen early rave, zijn twee op zich zelfstaande stijlen man, dus doe niet zo interessant


Doe zelf eens niet zo interessant en denk na voor je wat schrijft! Iemand die hardstyle omschrijft als geëvolueerde hardcore is door iemand in z'n kop gescheten denk ik! 80% van de hardstyle platen die ik tot nu toe heb gehoord zit vol met oude hardcore samples, hardcore en oldschool melodieën of variaties daar op. Evolutie???? SLAP AFTREKSEL!!!

mzzl
laatste aanpassing
 
Men neme een kick, gooit daar een offbeat basje tussen vervolgens neemt men een lead sample uit een early hardcore/rave track en voila.....hardstye. Een slap aftreksel dus!
allemaal leuk en aardig maar hardcore is grotendeels ook opgebouwd uit bestaande samples , of dacht je dat promo zelf Shut Up! heeft ingezongen??? da geouwehoer altijd over echte gabbers houde alleen van hardcore, beetje zielig , de echte gabbers ( van voor de kleutertijd van nu ) gaan ook voor de hardstyle en respectere andere stijlen.
zo leef hij ook nog :no:
 
Ik vind het wel leuk dat CL een cdtje mixt! Dat eeuweige gezeur of echte gabbers houden alleen van hardcore das bullshit!! Ik houdt net zo goed van een lekker trance nr! Maar dan ben ik ook geen ECHTE gabber he ;)! Gewoon je muzieksmaak verbreden helpt :)!
 
100 B)
Artiest Ritz
Dont Hate The Playaz,
Hate The Game.
 
Artiest Menazor
wie zal de 7de cd mixen dj vince?????
laatste aanpassing
2 Protectors Of Bass

denk gabber piet
vetjes
je moet je muil houden darkcorefreak ik weet niet hoe oud je bent maar dj paul heefd hardcore wereldwijd op de kaart gezet
Vette shit ik heb ze alle 5, nu nog die 6e :P
 
is ie nog niet met pensioen
lownoise all the way :D
 
ach in jaren 90 wel vet...maar nu..commerciele bende aant worden :no:
ach in jaren 90 wel vet...maar nu..commerciele bende aant worden

En wat wil je in deze tijd, iedereen wilt veel centen verdienen. Ik weet cker dat "iedereen" sinds de ingang van de euro er (een beetje) achteruit op is gegaan. Kan je wel meer verdienen, je gaat naar een disco of feest en je betaald volop veel, veel meer dan vóór de *** euro.
Ik zou in ieder geval hetzelfe gedaan hebben als al die andere dj's die volgens sommige mensen "NSB-ers" worden genoemd. :S :)
Verder lijkt ut mij dat ut een lekker cd'tje gaat worden!
Charly :respect: :D
laatste aanpassing
we have the same name allebij ramon :P
goeie gast samen meej theo lets go on ;)
Vorig jaar op decibel outdoor draaide hij waanzinnig :d