Partyflock
 

S10 lanceert nieuwe track in duizelingwekkend mooie Uncut-video

gepubliceerd door , op
© Red Bull Media House - @segraphy
S10 lanceert nieuwe track in duizelingwekkend mooie Uncut-video
26 februari 2020
OrganisatieRed Bull Music Site
ArtiestS10
De jonge zangeres geeft met deze Red Bull Music Uncut-video letterlijk een nieuwe draai aan haar diepzinnige album 'Snowsniper'. In de clip mixt S10 namelijk de nummers 'Wacht Op Mij' en 'Geen Game' met volledige liveband tot een bewonderenswaardig geheel.

In november 2019 lanceerde Stien den Hollander, S10, het album Snowsniper, een extreem persoonlijke plaat, die luisteraars een kijkje in haar hoofd geeft. Ze won dit jaar de Edsion voor Best Alternative en gisteravond zat ze bij OP1 om over haar show in Koninklijk Theater Carré te vertellen.

Speciaal voor het Red Bull Music Uncut video-format werden eenmalig de twee contrasterende tracks met elkaar gecombineerd. 'Geen Game' is een ongereleased nummer en werd exclusief verwerkt in deze mix.



'Wacht Op Mij' is een abstract nummer, het kan over verschillende dingen gaan; over liefde of verdriet. 'Geen Game' gaat over het feit dat liefde voor veel mensen geen spelletje is, maar dat het uiteindelijk vaak wel zo gaat voelen. "Wat dat betreft vullen de nummers elkaar naadloos aan qua thematiek" aldus S10.

Red Bull Music geeft vleugels aan talenten en daagt met dit video-format artiesten uit muzikale grenzen te verleggen. Deze video werd geschoten in Studio150 Bethlehemkerk en Circus Family realiseerde als collectief de bijzondere video. Tijdens het maakproces kwam S10 tot nieuwe inzichten:

"Ik vind het eigenlijk heel eng om live te performen, maar in deze video voelde ik me ontspannen. Zolang ik naar 1 punt blijf kijken, in dit geval de camera, dan durf ik wat meer van mezelf te laten zien op het podium. En ik weet nu dat ik heel graag een band wil".
image

1 team, 1 take
In de serie 'Red Bull Music - Uncut' werken artiesten aan een speciale, nooit eerder vertoonde live-versie van een nummer, dat ze vervolgens in één take opnemen. Tijdens dit proces horen we nieuwe dingen in een nummer en zien we de manier waarop artiesten een nummer opbouwen. Na artiesten als Mr. Probz, Yung Nnelg, Bokoesam en Fresku is S10 de nieuwste artiest in de lijst met Uncut-sessies.