Partyflock
 

We Are It Festival

gepubliceerd door , op
Op 19 September 2020 is het dan voor het eerst echt éindelijk zover ! De twee meest legendárische clubs uit de Amsterdamse, en misschien wel Nederlandse House geschiedenis en clubscene óóit, gaan terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel ! Uiteraard hebben we het hier over de IT en de Roxy ! De compléte DJ line up ínclusief hun legacy én uniek extravaganza entertainment der beide grootmachten van de uitgaanswereld, zal die dag zijn opwachting maken en in vol ornaat aantreden op een speciaal hiervoor in het leven geroepen festival op de énige locatie in Amsterdam die hiervoor in aanmerking kan komen kwa entourage , Thuishaven !

Een unieke kans kortom, voor diégene die die gloriedagen bewust hebben meegemaakt , om die unieke sfeer weer is te herbeleven , en natuurlijk ook voor een jongere generatie die op deze manier een inkijkje gaat krijgen in een tijd waarin zij misschien nog niet eens geboren waren , maar waarin de begrippen totále gekte, vrijheid , én natuurlijk true en real house music , de fundamenten hebben gevormd voor de meest iconische uitgaansperiode ooit en waarbij Amsterdam en Nederland definitief op de kaart werden gezet als belangrijkste exponenten van de toenmalige en zelfs huidige dancescene wereldwijd !

Alsof dit allemaal nog niet genoég is zal ook SUMMER OF LOVE , één van Nederlands populairste house classics concepten , met het hosten van stage 3 aansluiten om de feestvreugde nóg meer te vergroten en zeer waarschijnlijk door het spreekwoordelijke dak heen te laten gaan !

Uiteraard gaan wij als organisatie óók niet voorbij aan het feit dat de founding father en hét gezicht van de IT en de Amsterdamse uitgaanswereld , Manfred Lnger , dit jaar exact 25 jaar geleden overleed ! Onder leiding van travestie- en extravaganza icoon MAYDAY en met een bizar arsenaal aan door haar verzorgd entertainment, zal Manfred's dood op gepaste wijze herdacht worden, namelijk op de énige manier wat bij de man past. Je raad het al. met totale gekte next level !

Tickets zijn hier verkrijgbaar

Line up