Partyflock
 

Mazzo gooit haar deuren open

gepubliceerd door , op
Mazzo gooit haar deuren open
22 juli 2004
Deze donderdag start Mazzo met een avond als een onbeschreven blad: "Carte Blanche". Dj’s die de week mogen opstarten zijn o.m. Reece en Roger Martinez. Verwacht housy beats en funky vocalen met een vrolijk beachgevoel. Dans het zand uit je haren tijdens deze Mazzo donderdag.

Mazzo opent vrijdag de deuren voor de Holland Under Ground. Het motto van HUG is ‘How deep will you look?’. De dj’s die HUG vertegenwoordigen zijn Vargues, Stephen J. Kroos en Clay. Vargues, is een Zuid-Afrikaan bij wie Portugees bloed door de aderen stroomt maar wiens hart in Nederland ligt. Stephen J. Kroos is dj en producer die zegt geïnspireerd te zijn door Depeche Mode, Kraftwerk en Jean Michel Jarre. Het derde lid van de HUG is Clay. Hij is afkomstig uit Arnhem waar hij een residency in Luxor had en hij is een groot bewonderaar van Danny Howells en Sander Kleinenberg.

"23 & Rising" staat deze zaterdag weer in het teken van het duo Dimitri en Mazzo's huis dj René Vidal. Dimitri begon in 1983 op zestienjarige leeftijd bij een lokaal Amsterdams radiostation met draaien waar hij zich toelegde op hiphop en funk. Het Engelse dancemagazine Muzik heeft hem in het verleden tot de beste dj uitgeroepen en hij runt z’n eigen label Outland Records. Dimitri blijft tot de dj top van Nederland horen. Zaterdag laat hij in Mazzo horen waarom.

Op zondag eindigt Mazzo de week met een klapper. Deze avond staat in het teken van ‘Private Sessions’, Mazzo’s bijzondere avonden waarvoor een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar is. Deze keer een line up vol toppers. Naast de zeer gewaardeerde Gene Farris, the sinister minister of dance music, komen de populaire house dj’s Victor Coral en Brian S, Jonas Braun, René Vidalen een Speciale Gast naar Mazzo. Wie is nog een verassing.

8 opmerkingen

 
gooi maar open die deuren dan kan Antonio lekker naar binnen
:bounce: :knuffel: :xtc:
 
Als ze Manic Monday nou weer s organiseren, lijkt me pas echt lache!
Dat was toch met DANO en flamman
Artiest Floater
hmmmmmmm ik heb hier 4 vrijkaarten liggen misschien wil iemand die nog hebben
mooie vrouwen krijgen voorkeur hahahah
Als ze Manic Monday nou weer s organiseren, lijkt me pas echt lache!


Yeh Cool!

Dat was toch met DANO en flamman


Yep :yes: En er is er ook een cd van en naar die cd ben ik op zoek!
Not a nice club anymore and very bad management.I`n not going there for sure.