Partyflock
 

Club Dino's
The Final

gepubliceerd door , op
Club Dino's
3 juli 2019
FeestClub Dino's · We Keep The Fire Burning!
Datumzaterdag 9 november 2019
WinactieClub Dino's actiegesloten
LocatieUndercurrent
De legendarische DINO'S geeft natuurlijk alweer een tijd twee keer per jaar een feest op de unieke.

Undercurrent boot in Amsterdam Noord. Deze ronde geen afters, zoals vroeger 3 keer per week aan de orde was, maar 'gewoon' van 23.00 tot 05.00. Gewoon is het nooit op de DINO feesten!! Het dak gaat er altijd af en de sfeer en bezoekers zijn uniek en daarom zijn er ook nog steeds zoveel DINO diehard fans.

De Undercurrent is een top locatie, waar het heerlijk toeven is! Vanuit de Undercurrent boot heb je rondom een geweldig uitzicht over het IJ. Als je op de dansvloer aan het dansen bent, maar ook terwijl je lekker in de VIP area zit en op je wenken bediend wordt door de vriendelijke en mooie hostessen van de DINO crew met hapjes en drankjes!

Natuurlijk wordt de avond muzikaal begeleid door een aantal DINO residents en gasten, zoals je van de DINO'S mag verwachten! De dikke beats voor deze avond worden verzorgd door DJ Miss Wendy. DJ Marcel. DJ Jorg en DJ Moony!

Alles wordt als vanouds gehost door niemand minder dan MC Yo Hans!! Ook zijn er live acts! snacks en candy voor de inwendige mens en natuurlijk vet licht en geluid! Mocht het er binnen te heet aan toe gaan en je wilt even afkoelen, dan kan dat buiten op het terras aan het water.

Alle vorige DINO events waren erg vet! Druk. gezellig. veel DINO diehards en zoals altijd dikke muziek. Maar voor nu zal dit even The Final zijn! Dus mocht je dit laatse DINO event niet willen missen, dan heb je nu nog de mogelijkheid om erbij te zijn en je kaartje nog op tijd aan te schaffen via tibbaa.com Ook is het nog mogelijk om grouptickets te bestellen en zo met 6 mensen voor de prijs van 5 naar binnen te kunnen. Deze early birds zijn wel bijna uitverkocht!

Binnenkort gaan de regulartickets online en krijg je er dan wel 2 live recorded mixen bij die op het vorige DINO event zijn opgenomen. Deze mixen zijn van DJ Marcel en DJ Jorg! Graag zien we alle DINO diehards en nieuwer bezoekers nog een keer terug om er samen weer een vet feest van te maken en het dak van de Undercurrent te testen! Yes!

Parkeren is gratis op het enorme parkeer terrein bij de Undercurrent. De Undercurrent is ook te bereiken met de pont vanaf het Centraal Station, die niet ver van de Undercurrent aanmeert.

Voor een volledig verzorgde VIPtafel met drank. hapjes. bediening. vlakbij de DJbooth en met een top uitzicht over het IJ kun je een bericht sturen op de Club DINO'S pagina op Facebook.

Club Dino's – The Final! 9 November 2019 De legendarische DINO'S maakt zich op voor de final op de Undercurrent boot in Amsterdam Noord met uitzicht over het IJ!! Van 23.00 tot 05.00 gaan we als vanouds los op dikke techhouse...techno en oldschool beats van de DINO residents en gasten en is hosted by MC Yo hans! Wil je de unieke sfeer van de DINO events met live-acts en dik licht en geluid meemaken, zorg dan dat je deze editie niet mist!! Bij je regular ticket krijg je tevens een unieke live recorded DINO mix Van DJ Marcel en DJ Jorg Parkeren is gratis en de Undercurrent is ook bereikbaar met de pont vanaf het Centraal Station die vlakbij aanmeert. Voor een VIPtafel met VIP bediening van hapjes en drankjes door onze mooie DINO hostesses kun je een bericht sturen op de Club Dino's Facebook