Partyflock
 

Outsiders fans met Rebl Movement-tatoeages in videoclip W.A.F.O

gepubliceerd door , op
Outsiders fans met Rebl Movement-tatoeages in videoclip W.A.F.O
12 december 2018
Vandaag brengt Outsiders zijn nieuwe track 'W.A.F.O' uit. Het is voor de artiest de eerste keer dat hij samenwerkt met de Engelse MC Gee, die bekend staat als een van de beste MC's in Electronische House/Dance muziek. 'W.A.F.O' gaat over hoe iedereen een Outsider kan zijn. In de videoclip laten fans hun tatoeage van Rebl Movement, het concept van Outsiders, zien. De clip wordt afgewisseld met een glimp van de afgelopen zomer van Outsiders. 'W.A.F.O' komt uit via ROQ 'N Rolla Music Group.

Bekijk de videoclip door op onderstaande afbeelding te klikken


Outsiders
Cem Araci, beter bekend als Outsiders, is een getalenteerd muzikant en ras-entertainer. Araci begon op 12-jarige leeftijd met draaien en toerde sindsdien met zijn kenmerkende 'explosieve spinning'-style de hele wereld over. Tijdens de legendarische Power Hour van Defqon.1 draaide Outsiders samen met Jebroer live hun track 'Helicopter'. Deze hit werd opgevolgd door 'Vaderland', 'Hatsikidee' en 'Adrenaline'. Later bracht Outsiders de plaat 'Rebel Baby' uit, die veel gedraaid werd in door bekende Dj's in de scène. Ook internationaal kreeg 'Rebel Baby' veel lof van artiesten als Carnage, Kayzo en Quintino nadat de track exclusief onder licentie werd uitgebracht bij Republic Records in Amerika. Outsiders laatste wapenfeit is 'Cocaina', een unieke Spaanstalige Hardstyle track.

3 opmerkingen

Dit is toch die irritante gast die The Darkraver overal achterna loopt?
Uitspraak van ArtStyle op donderdag 13 december 2018 om 09:13:
Dit is toch die irritante gast die The Darkraver overal achterna loopt?


Juist... lift al jaren mee op het aanhoudende succes van Steve! Produceert zelf niks en is gewoon een popiejopie die nu ook weer mee wilt liften op de JeBroer hype!

notmycupofthee
Kan ik nou afleiden uit de clip dat hij de leider van de Gele Hesjes wordt. Had vroeger altijd van die vage boekingen in China en zo. Je zou maar met die tattoo voor de rest van je leven rondlopen.