Partyflock
 

Classics uit de beginperiode van dance tijdens "The Summer of love" op Thuishaven
De nacht editie

gepubliceerd door , op
Summer of Love by night Afterparty
17 juli 2018
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 21 juli vindt de zomereditie plaats.

Op The Summer of Love wordt hclub, classics, progressive en house uit de begintijd van dance gedraaid door muzikale helden van zowel toen als nu zoals Darren Emerson, Sander Kleinenberg Erick E, Roog, Ronald Molendijk en Alexander Koning. Zowel de oudere als de nieuwe generatie gaan los op de muziek van vroeger en zorgen al jaren voor een goede sfeer op het feest. Ongedwongen en uitbundig feesten op een intieme locatie.

Thuishaven
Het festivalterrein Thuishaven bevindt zich in Amsterdam West aan de A10. Het is gemakkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis in het weekend. De line-up van The Promised Land is verdeeld over vier area's op deze unieke locatie met een gezellig karakter. Ondanks de verschillende stages, is het feest kleinschalig.

Speciale nacht editie
Omdat de voorverkoop bijna uitverkocht is en we na 23.00 nog wel even door willen gaan hebben we besloten om een extra vergunning aan te vragen en er een heuse nacht editie aan te plakken. Deze after gaat in de loods op het thuishaven terrein plaatsvinden. Vanaf 23.00 gaan de deuren van de Loods weer open en kan je naar binnen om de eerste after van S.O.L. Te gaan vieren. Er zal ook een tuin beschikbaar zijn om lekker te chillen. Ook is het mogelijk om alleen bij de after party aanwezig te zijn. Voorverkoop tickets gaan 12.50 kosten .