Partyflock
 

Draaimolen viert het 5 jarig jubileum van het gratis Holy Pink Festival.

gepubliceerd door , op
Holy Pink
2 mei 2017
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en ook een feest van Draaimolen mag dus niet ontbreken. Holy Pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno. Wederom zal de prachtige Muzentuin zich lenen als decor, hier kunnen ruim 4.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een dikke line-up.

Opperhoofd van De School Luc Mast gaat deze dag openen met een heerlijke set. Als programmeur is hij van alle markten thuis en dat hoor je terug in zijn verfrissende sets. Hij krijgt dan ook ruim de tijd om de perfecte basis te leggen voor een onvergetelijke dag.

Daarna staan er meteen al twee grote kanonnen klaar voor een urenlange back to back set. Niemand minder dan Dj Tennis en Rebolledo gaan 5 uur lang de muzikale degens met elkaar kruisen. Dj Tennis staat alweer voor de zesde keer in Tilburg, hij is ondertussen een vast lid van de Draaimolen familie geworden en weet iedere keer weer een ijzersterke set neer te zetten. Met Rebolledo heeft hij vorig jaar al een magische b2b sessie gedraaid op Burning Man en Holy Pink is volgens beide heren de perfecte gelegenheid om dit dunnetjes over te doen.

Als de avond al is gevallen nemen de mannen van FJAAK het over met hun veelzijdige live-set. Deze drie vrienden uit Berlijn zijn de afgelopen jaren definitief doorgebroken met hun releases op 50 Weapons en daar kwam dit jaar ook nog eens een geweldig debuutalbum op Monkeytown Records achteraan. Hun live set-up is gigantisch groot en ze zullen dan ook 90 minuten lang de ene klapper na de andere op het publiek afvuren. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is komt Blawan de boel daarna nog even vakkundig afbreken. Blawan is al jaren één van de beste en meest constante dj's ter wereld en zijn snoeiharde closing set kan alleen maar vuurwerk opleveren.

Als je daarna nog energie over hebt kun je altijd nog door naar de Holy after, deze wordt gehouden in een schitterende zaal van Theaters Tilburg op 2 minuten lopen van de Muzentuin. De line up voor de after is nog geheim maar dat er grote namen zullen staan is wel duidelijk. Kaarten voor de after komen zo snel mogelijk online. Ook zullen er nog 200 kaarten aan de deur beschikbaar zijn.

Net als voorgaande jaren wordt er gezorgd voor een spatzuiver L'Acoustics geluidssysteem en een dikke lichtshow. Het is tenslotte Roze Maandag en kermis dus het mag allemaal flink over de top.

Holy Pink is gratis toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar dus zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. En nog belangrijker: Holy Pink is een dag vol liefde, liefde voor de mensen om je heen, liefde voor de beste artiesten van over de hele wereld, en liefde voor het feit dat je vrij bent om te zijn wie je wilt zijn...