Partyflock
 

The Grand Opening Summer Season van Beachclub Fuel
Masters of Trance

gepubliceerd door , op
🇳🇱
🇬🇧
Beachclub Fuel organiseert ook komend zomerseizoen weer supertoffe en veelzijdige evenementen. Het eerste feest voor 2017 is traditiegetrouw 'The Grand Opening Summer Season' en dat staat gepland voor zaterdag 18 maart. Op deze dag presenteert Fuel in samenwerking met To The Point Events 'Masters of Trance'. Een superdikke show met dit jaar zelfs twee areas, een Dutch èn een Global stage!

De laatste jaren is The Grand Opening van Fuel een evenement dat bij vele Trancers met gemarkeerde letters in de partyagenda staat. Niet zo gek, want naast het feit dat iedereen al zwijmelt bij de gedachte van het zomerseizoen staat er altijd een geweldige line-up voor je klaar met louter topartiesten achter de decks. De dj/producerstal van To The Point is in korte tijd flink gegroeid met diverse(inter)nationale artiesten en animo voor The Grand Opening stijgt ook ieder jaar. Daarom dit jaar twee stages. De Dutch en Global stage!

Line-up
Beachclub Fuel presenteert je in dit bericht de eerste twee namen. Deze zetten echter wel direct de toon! Dj/producers RAM (Grotesque Music) en Jordan Suckley (Damaged Records). De resterende namen worden bekend gemaakt op diverse sociale media op 2 en 16 januari en 1 februari.

Super Early Birds vanaf heden verkrijgbaar
Beachclub Fuel biedt je nu alvast de mogelijkheid tickets aan te schaffen voor een winterzacht prijsje. De Super Early Birds hebben ruim 20% voordeel en mogen voor slechts € 19,50 de deur uit. Let wel, deze actie loopt tot en met 15 januari 2017.Van 16 januari tot 15 februari loopt de 'gewone' Early Bird waarbij een ticket € 22,50 kost. Koop je tickets hier!

Combitickets 'Masters of Trance' en Cosmic Gate 'Materia' Albumtour
Voor zondag 16 april (1e Paasdag) heeft Fuel het illustere duo Cosmic Gate weten te strikken. Zij toeren in 2017 met hun 'Materia' Albumtour en zijn bereid gevonden Fuel in de Schedule op te nemen. Ben jij een liefhebber van de events in Fuel? Dan wordt jouw loyaliteit beloont! Koop nu een combi-ticket en betaal slechts € 29,50. Deze actie loopt tot en met 15 januari. De tickets voor Cosmic Gate zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar. De early bird à € 17,50 loopt tot en met 15 februari. Meer informatie over de albumtour van Cosmic Gate in
Beachclub Fuel, de support acts en andere facts worden binnenkort bekend gemaakt op .

Beachclub Fuel wenst iedereen een fijne jaarwisseling en bedankt via deze weg een ieder die het afgelopen seizoen te gast is geweest. Het team is alweer druk met de voorbereidingen van 2017 en hoopt iedereen ook komend seizoen weer veelvuldig te mogen begroeten. Voor de aankondigingen van de evenementen en diverse nieuwtjes kun je natuurlijk altijd terecht op de website van Beachclub Fuel.