Partyflock
 

ChocolateClub en Today's Rituals organiseren Dag- & Nachtspa bij PLLEK

gepubliceerd door , op
Chocolate Club
11 april 2016
FeestChocolate Club · Dag- & Nachtspa
Datumzaterdag 21 mei 2016
WinactieChocolate Club actiegesloten
LocatiePllek Site
Op 21 mei bundelen de Chocolate Club en creatieve hang out Pllek op de NDSM-Werf op veler verzoek wederom hun krachten voor een nieuwe editie van Dag & Nachtspa. De Chocolate Club staat garant voor 'Conscious Clubbing'. Er wordt hier geen alcohol geschonken, maar dat betekent niet dat je op een droogje hoeft te zitten. Integendeel! Chocolate Club verkiest een nieuwetijdse partydrug: Cacao. De medicinale werking van hun zelfgemaakte chocolate elixer maakt je op een gezonde en natuurlijke manier high.

Nieuw in deze succesformule zijn de meiden van Today's Rituals, die met hun zinderende ceremonies en rituelen de bezoekers bij binnenkomst zullen zegenen. Waan je een ware Guru en wordt ondergedompeld in liefde. Welke wens vraag je aan de Chocolate God?

Overdag is de Spa een ware Oase voor iedereen die wil genieten van de sauna, meerdere hottubs en fijne deuntjes. Je kunt je lekker laten masseren om zo de stress van die week van je schouders te laten glijden, wegzakken in een van de heerlijke banken in de lounge om vervolgens helemaal opgeladen te swingen op de muziek van diverse live muzikanten.

Dansen en badderen maakt hongerig en daarom zal niemand minder dan YAY Health Store & More het avondeten verzorgen. Tussen 17:00 en 20:00 uur sluiten we de Spa om gezamenlijk van een heerlijke maaltijd te genieten en de Spa klaar te maken voor de nacht. Om 22:30 gaat de dansvloer open en mogen de haren los! Laat je meevoeren op de rauwe beats van Trippin Jaguar (aka Francesco Robustelli), Anno Nu en RQUE, die net zijn nieuwe album heeft gereleased vol shamanic sounds, trip hop beats en akoestische gitaar.

Niet getreurd, ook 's avonds blijft het Spa gedeelte geopend. In de massage lounge van Natural Yoga met ontspannende geurtjes en natuurlijke oliën is het heerlijk chillen. Neem een Thai Yoga Massage, ontspanningsmassage of een "quickfix" voor nek en schouders. 10% van de opbrengst gaat naar I Love Beeing, een initiatief dat zich inzet voor het behoudt van de bij. No bees, no being. Zij b( l )ij, jij b( l )ij!

Net als de vorige editie kun je je tegoed doen aan Healthy Food en juices. Er zijn allerlei verse drankjes, water kefir en raw cakes te verkrijgen. Door de combi van gezond eten en dansen, is een avondje Chocolate Club geen uitputtingsslag, maar juist een boost voor je gezondheid.

Kortom: Een dag waarbij je optimaal kunt genieten en even nergens aan hoeft te denken. Nouja, behalve aan je badjas, slippers, zwemkleding en handdoek. En goede vibes. Die neem je zelf mee.

Wil je er ook bij zijn? Tickets voor zowel Dag & Nachtspa (met clubnacht!) zijn 32,50. Ga je alleen naar de Dag of Nachtspa betaal je 16,50 voor een early bird, 19,50 voor ronde 1 en 22,50 voor ronde twee. De clubnacht is 7,50. Tickets voor een heerlijke maaltijd van YAY zijn te bestellen via chocoladeclub.nl.