Partyflock
 

Metz viert pasen in Rockanje tijdens de Grand Opening strandseizoen van Strandclub View

gepubliceerd door , op
Metz on the beach
15 februari 2016
FeestMetz on the beach · Easter Sunday
Datumzondag 27 maart 2016
WinactieMetz on the beach actiegesloten
LocatieView
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening van het strandseizoen van Strandclub View in Rockanje op de Paaszondag 27 maart. De volgende dag is toch bijna iedereen vrij! Locatie bij uitstek is natuurlijk een heerlijke, mocht het nodig zijn verwarmde, met dik geluid uitgedoste Strandclub View in Rockanje.

Aan de line-up zal het niet liggen, want de beste dj sets hoor je natuurlijk altijd bij 'The Real House Event'. Metz blijft haar naam hoog houden, want voor de Paaszondag zullen de helden ROOG, René Amesz, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz en MC Roga in de dj booth staan voor de fijnste tunes in de vorm van house muziek op zijn best.

ROOG is de vaste resident en is sinds een jaar weer terug in Rockanje, René Amesz is de koning van de beats wat we kunnen zien in de Beatport charts en de krachtpatsers Chris Rox en Jasper Clash zullen de Rotterdamse house sound op de dansvloer afvuren. De line-up is compleet met Illfort Grantz die zijn tweede opwachting maakt en MC Roga zal de avond hosten met stemgeluid.

Omdat Metz tijdens Pasen altijd is uitverkocht, raden ze iedereen aan om kaarten in de voorverkoop te bemachtigen. Kaarten kosten €15 per stuk en je kunt ze online bestellen via koop tickets. Het event is van 19.00 tot 01.00 uur.