Partyflock
 

Pleasure Island festival voor 80% uitverkocht

gepubliceerd door , op
Pleasure Island wordt een megaleuk en druk bezocht festival dit jaar. Alle early bird kaarten zijn reeds uitverkocht. Nu, met iets meer dan een maand te gaan, is al 80% van alle kaarten verkocht. Dat betekent dus dat Pleasure Island uitverkocht gaat!

Met zes verschillende area's met de beste hostings en dj's kon een goede kaartverkoop niet uitblijven. De hostings HardClassics, Full Moon Exclusive, Oldschool Gangsters, House of Tech, Timelock Freestyle en de mainstage buiten gehost door Pleasure Island zelf. Dit feest gaat met de afterparty erbij 16 uur lang door en heeft buiten een Ibiza-hippie-markt ook kermisattracties, hottubs, lounge-area's, foodcorners, vuurwerkshow, diverse standjes en nog veel meer om jullie het ultieme festivalgevoel te geven. Ben jij erbij 19 september? Koop dan je kaartje op de site www.crazyland.org of ga naar koop tickets, koop tickets, Booking app om je kaartje te kopen.

Wil je als VIP? Dat kan nog... Met VIP krijg je een glas 'welkomstchampagne', oesters, sushi, fruit, luxe hapjes, chocoladefontein, massage, dvd, cd en je hebt een mooie uitkijk over de gehele main vanaf een groot VIP deck. Je kunt er ook heerlijk zitten op één van de lounge-seats. 19 September wordt er één voor in de boeken.

Voor meer info en winacties check je Facebook.

2 opmerkingen