Partyflock
 

FeestDJRuud ambassadeur Rubberboot Missie

gepubliceerd door , op
Niemand minder dan FeestDJRuud geeft dit jaar het startschot voor de vierde Rubberboot Missie in Utrecht. Ook draait hij op de afterparty. Kaarten voor dit exclusieve feestje in TivoliVredenburg zijn vanaf gisteren in de verkoop.

Met FeestDJRuud heeft de Rubberboot Missie opnieuw een geweldige ambassadeur weten te strikken. Extra bijzonder omdat hij nu eens niet draait voor tienduizenden mensen op festivals als Defqon.1 en Mysteryland maar voor slechts 700 matrozen en matrozinnen in de Pandora zaal van TivoliVredenburg.

De Rubberboot Missie is een avontuurlijke tocht door het historische hart van Utrecht. Het idee achter dit leukste feestje op het water is de Domstad eens van een totaal andere kant te laten zien.

In slechts drie jaar tijd is het evenement uitgegroeid tot een enorm succes. Afhankelijk van het weer worden er meer dan het recordaantal van 500 bootjes en 1000 deelnemers verwacht. In Nederland is het, voor zover nu bekend, de enige opblaasbotentocht door de gracht. In het buitenland (o.a. Finland, Zweden) wordt het evenement al jarenlang zeer succesvol georganiseerd.Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.rubberbootmissie.com. Daar zijn ook regelmatige updates van de organisatie, nieuwtjes en foto's te vinden.