Partyflock
 

Vakantiegeld binnen? Early Bird tickets Pleasure Island bijna uitverkocht
Pak nu je kans!

gepubliceerd door , op
Tickets
Pleasure Island gaat lekker hard! De Early Bird tickets gaan als zoete broodjes over de toonbank! Er zijn nog maar 80 Early Bird VIP kaarten voor €42,50 en 250 Early Bird normale kaarten van €35. Pak dus nu je kans als jij nog voor je Early Bird kaartje wil gaan! Koop je kaartje bij koop tickets, koop tickets of bij Primera!

Trailer
Bij een goed feest hoort een mooie trailer. Hierbij de officiële trailer van Pleasure Island:





Hostings

Nu de eerste hostings Hardclassics, Timelock Freestyle en Oldschool Gangsters bekend zijn komt de organisatie met een heerlijke Techhouse/ Techno hosting: House Of Tech! Deze djs zijn al bekend met de Crazyland feesten en maken iedere keer een super feest van in hun area! Speciaal voor de mensen die van deze muziek houden host House Of Tech een buitenstage! Heerlijk genieten van techno buiten in het zonnetje. Deze stage zal speciaal worden.

Dj's
De organisatie is nog steeds dj's aan het boeken en zoals het er nu uit ziet wordt de line-up veelbelovend. In het volgende persbericht zal daar veel meer aandacht voor komen. Houd Facebook goed in de gaten, want er zijn leuke acties aan de gang.

1 opmerking

Leuk overzichtplaatje van het festivalterrein.