Partyflock
 

Unieke battles en live-acts tijdens Megabase Outdoor op 30 mei

gepubliceerd door , op
Megabase Outdoor
14 december 2014
FeestMegabase Outdoor · Digital Punk - Unleashed
Datumzaterdag 30 mei 2015
LocatiePark de Wezenlanden Site
Met nog slechts anderhalve week verwijderd van een, misschien wel episch vervolg van vorig jaar, zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. Zaterdag 30 mei is de datum dat het allemaal gaat gebeuren: Megabase presents: Digital Punk – Unleashed Outdoor! Dit jaar streven High Energy Events, Scantraxx en Digital Punk met zijn allen niet naar een herhaling, maar naar een vervolg wat vorig jaar écht moet gaan overtreffen. Natuurlijk is het recept gewoon hetzelfde gebleven; Één area en twaalf uur lang beuken op de beste en dikste hardstyle beats van het moment!

Dit jaar heeft High Energy Events in samenwerking met Scantraxx en Digital Punk weer een superdikke timetable weten te fabriceren. Een timetable met diverse exclusieve live-acts en unieke battles. Nieuw dit jaar is 'The Digital Punk Unleashed Firestorm', iets wat je volgens de organisatie écht niet mag missen! Check de officiële timetable hieronder en spread the word!



Benieuwd wat je kunt verwachten 30 mei in Park de Wezenlanden? Bekijk hier de officiële trailer inclusief een speciaal in-depth interview met Digital Punk en (her)beleef het echte #unleashed gevoel.



De early bird en discount tickets voor Megabase zijn al een flinke tijd uitverkocht. Regular tickets zijn nog wel te koop voor €34,50 (ex. fee) op www.megabase.nl, bij koop tickets of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland. Let op: de minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.

You are...Unleashed!