Partyflock
 

Prikkelgeil is terug van weggeweest

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 30 mei is het dubbel feest in PartyPlayers in Lelystad. Het is niet alleen acht jaar geleden dat deze prachtige locatie haar deuren opende voor publiek maar tevens het achtjarig bestaan van Beatz Per Marco Productions, beter bekend van de feesten Prikkelgeil. Een concept en een naam die thuishoort in een club waar niets moet, alles mogelijk is, waar je heerlijk jezelf kunt zijn en waar je misschien even een tijdje niets van hebt gehoord.

Maar.. Prikkelgeil is terug van weggeweest, inmiddels uitgebreid en versterkt door een nieuwe partner en wil heel graag gehoor geven aan jullie wensen door in samenwerking met de locatie PartyPlayers jullie te verzekeren van een onvergetelijk spannend avondje uit in een ongedwongen sfeer voor een Prikkelgeil prijsje van €40 p.p. Een swingend avondje uit zonder verrassingen, want parkeren, hapje eten, drinken, locker.. you name it .. it's all inclusive!

Op zaterdag 30 mei hebben de organisatie en locatie een optie genomen op prachtig weer, zul jij letterlijk en figuurlijk kunnen baden in een oase van luxe onder het genot van de sexy sounds van Miss 4Play, Ricky Ricardo, Beatz per Marco, Vitto, U.D.O en Da Dominator en zal zaterdag 30 mei 2015 de boeken ingaan als het enige en beste dubbele achtjarig jubileumfeest in PartyPlayers ooit! Op deze datum kondigt de organisatie dan ook een nieuw tijdperk aan voor Prikkelgeil, de naam van een feest met een unieke sfeer dat nog steeds in 1 adem genoemd wordt met de beste fetishfeesten van Nederland.

Prikkelgeil, een organisatie die als hostingpartner inmiddels al ruim vier jaar vast onderdeel uitmaakt van B.I.T.C.H, The Number 1 Fetish Party from Holland, en in PartyPlayers de ideale locatie heeft gevonden om jullie dat te kunnen bieden wat jullie verwachten, wensen en/of misschien zelfs wel over dromen. PartyPlayers biedt zoveel faciliteiten dat het er gewoon teveel zijn om op te noemen maar als een enorme zwemspa of hot tub, diverse spannende area's of een uitnodigende lounge hoek met open haard jullie al zeer verleidelijk in de oren klinkt dan moet je op zaterdag 30 mei in PartyPlayers zeker komen!