Partyflock
 

Soixante neuf 12 year anniversary in de Loft XL te Hengelo

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 27 september gaan we losssssssss! In september is Soixante neuf jarig en haar 12 jarige bestaan moet uiteraard groots gevierd worden in al haar steden en zeer zeker op haar favoriete thuishaven in het oosten De Loft XL! Aangezien het een verjaardagseditie is, heeft de organisatie niet 1 maar wel 3 headliners ready om het dak eraf te blazen!

De afgelopen edities waren afgeladen en wederom wordt er door Soixante neuf voor het maximale gegaan. De line-up is keihard op zaterdag 27 september. Vanuit Amsterdam, Breda, Utrecht en uiteraard Enschede & Hengelo komen de toppers van de avond. Naast de grootheden als BIGGI, Johnny 500 en Romina Luciana heeft de organisatie als host op het 12 jarig jubileum niemand minder dan mooiboy Darryl! BIGGI wordt gezien als de beste dj uit het zuiden, Johnny 500 is de meest talentvolle opkomende dj uit Amsterdam van het moment en Romina Luciana is de hardste vrouwelijke eclectische dj van Nederland. Alleen maar toppers dus!

De Soixante neuf DJ birthday crew bestaat uit:


Soixante neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen, die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante neuf movement!
Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets. De hosting wordt gedaan door Mitta (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!