Partyflock
 

Tijdelijke club DOKA maakt ADE programma bekend

gepubliceerd door , op
Deze oktober debuteert Doka, een tijdelijke club die gevestigd is in de kelder van het Volkskrantgebouw, als nieuwe Amsterdam Dance Event locatie. Organisaties als The Full Glass en New Dutch School zorgen voor een verfrissend geluid in de kelder en garanderen een originele, (inter)nationale line-up. Het is tevens de enige keer dat Doka een ADE locatie is, aangezien de club maar voor zes maanden open is. Kortom; een uniek moment.

De kelder van Doka is met haar rauwe sfeer en artistieke doch industriële inrichting een speciale ADE locatie. Partijen die zoeken naar vernieuwing en een opvallende line-up niet schuwen typeren deze eerste editie van ADE bij Doka. Zo bundelen Animo, Bangers & Mash en Our Society hun krachten op de woensdag en presenteren een samenwerking met het prominente Zweedse houselabel Local Talk. DJ's met een hart voor kwaliteitshouse zoals Chesus 🇬🇧, HNNY 🇸🇪 en Fred Everything 🇨🇦 maken hun opwachting in de kelder van het Volkskrantgebouw.

Het Arnhemse collectief New Dutch School belooft op donderdag te verbazen met innovatieve muziekhelden als Avatism 🇮🇹, Cesare vs Disorder 🇩🇪 en Dario Zenker 🇩🇪. New Dutch School, bekend als een organisatie met een voorliefde voor donkere house met techno-invloeden, verzekert zo een spannend geluid tijdens ADE.

The Full Glass, fijnproevers op het gebied van elektronische muziek, pakken vrijdag groot uit met een labelavond van het prestigieuze Sistrum recordings. Naast grootheden als Patrice Scott 🇺🇸 en XDB 🇩🇪 maakt ook special guest en alleskunner Amir Alexander 🇺🇸 zijn opwachting.

Lumberjack in Hell sluit ADE in Doka af met een rits aan legendes uit de huidige underground discoscene zoals productiewonder en alleskunner Maurice Fulton 🇬🇧 en publiekslieveling Rahaan 🇺🇸.

ADE in Doka

Woensdag 16 oktober: Local Talk Label Night

Line up


Tickets koop je hier.

Donderdag 17 oktober: New Dutch School

Line up


Tickets koop je hier.

Vrijdag 18 oktober: The Full Glass presents Sistrum Recordings

Line up


Tickets koop je hier.

Zaterdag 19 oktober: 3 Years Lumberjack in Hell

Line up


Tickets koop je hier.