Partyflock
 

Xstatic's 8th birtday in the Dam

gepubliceerd door , op
14 September gaat weer een dag worden om niet te vergeten: de Engelse organisatie Xstatic Clubbing komt met een aantal Engelse dj's Amsterdam onveilig maken met de originele UK hardhouse sound. Dit alles zal gaan plaatsvinden op Boot 10 - boot 1. Deze zal haar ankers intrekken, met 'full speed ahead' het ruime sop kiezen en de aanwezig fans gaan trakteren op de vette beats uit de UK. Het gebeurt niet vaak in Nederland dat ze met deze stijl van muziek hierheen komen, dus wees wijs en kom aan boord van de UK hardhouse boot! Deze zal zijn voorzien van een dikke geluidsinstallatie en een vette lasershow.

Zaterdagmiddag om stipt 15:30 wordt de loopplank uitgelegd aan de achterkant van het Centraal Station (De Ruyterkade, pier 17) en is het mogelijk om op vertoon van je vaarbewijs aan boord te stappen van deze 'house-schuit'. Nadat iedereen present is, wordt er koers gezet naar het Amsterdamse IJ, waarna er gefeest wordt met de skyline van Amsterdam aan de horizon! Let op: de boot vertrekt om 16:00.
Onderweg zal er enn paar keer aangemeerd worden om de aanwezigen hun zeebenen te laten strekken.

Er is plaats voor 250 man aan boord en op het bovendek is er genoeg ruimte om te genieten van de omgeving en bij te komen van al het geweld wat benedendeks plaatsvindt. Xstatic Clubbing heeft de veelzijdige Andy Farley en Lucy Fur bereid gevonden om het roer om te gooien en met de liefhebbers de romp open te laten barsten. En ook de, voor ons, onbekende dj's Chop and Change, Jimmy Dean en het Engelse duo JP & Jukesy zullen de aanwezig gasten een oorgasme van de bovenste plank bezorgen. Dus reddingsvesten om en wees aanwezig op een zeldzaam vet feest waar nog lang over na gesproken gaat worden.

Er zal een fotograaf aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen en je terug kan kijken op een geslaagd feest. Er zal waarschijnlijk ook nog een afterparty plaatsvinden in een kroeg te Amsterdam om daar de laatste energie uit je benen te kunnen dansen.

Trossen los en blijf niet op de wal, want zou zonde zijn om dit feest te missen!
De vaarbewijzen zijn verkrijgbaar via koop tickets.

4 opmerkingen

vette zin in!!!!