Partyflock
 

Destination Undergound met o.a: Partyraiser, Unexist en Dr. Peacock in Eclipse

gepubliceerd door , op
Zaterdag 26 januari 2013 is het in Eclipse te Rotterdam tijd voor s'Aphira presents: Destination Underground (!). De beste, hardste en lekkerste hardcore, frenchcore en harder in de Mainstage van de locatie die eerder bekend was als o.a. Outland en Ministry of Dance. Het geluidsysteem van Club Eclipse wordt tijdens Destination Underground maximaal uitgetest door onder andere de volgende topartiesten; Partyraiser, Igneon System 🇧🇪, Dr. Peacock, [KRTM] 🇧🇪, Unexist 🇮🇹, Noisekick en de hardste dame in de hardcore scene; s'Aphira!

Er zijn nog een beperkt aantal 'early bird tickets' te koop voor slechts € 7,50 (ex. fee) Hierna zijn de kaarten te koop voor € 15,- (ex. fee) Kijk voor meer informatie en tickets op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl

Bij deze nogmaals de complete line-up van s'Aphira presents: Destination Underground is als volgt:

Partyraiser
Igneon System 🇧🇪 *live*
Unexist 🇮🇹
[KRTM] 🇧🇪 *live*
Dr. Peacock
s'Aphira vs The Vizitor
Chrono & The Demon Dwarf *live*
Noisekick *live*
Milito vs Darkangel

Trailer s'Aphira presents: Destination Underground


Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.ret.nl Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Merchandise
Tijdens dit evenement in Club Eclipse is er een uitgebreide merchandise stand van '100% hardcore' aanwezig waar je verschillende artikelen kunt aanschaffen zoals; t-shirts, caps, truien, jassen, waaiers en nog veel meer. De poster van Destination Underground is hier gratis te verkrijgen.

Websites en social media
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl Destination Underground is ook te vinden op Facebook via de event pagina van NRG Events. NRG Events is ook op Twitter te volgen.

Verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl De minimale leeftijd voor 'Destination Undergound' in Club Eclipse, Rotterdam is 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 06:00.

10 opmerkingen

Maximaal knallen in Eclipse, gaat zoals altijd weer gezellig worden, gezellige mensen, super hard geluid, de vloer zal trillen!
Ik hoop echt dat ik kan want word weer knallen, net als de vorige keer!
partyraiser!!!!! en ja hoor wij zijn erbij!
Hoe heet dat nummer in die trailer?? die is fucking vet namelijk!
vorige keer was het maximaal zwemmen in de eclips haha
Uitspraak van Pomm op vrijdag 11 januari 2013 om 17:30:
Hoe heet dat nummer in die trailer?? die is fucking vet namelijk!


Die klapperrrttt aardig ja Pim!
Uitspraak van BoSwEg op vrijdag 11 januari 2013 om 19:55:
Die klapperrrttt aardig ja Pim!


Hungry beats - Limp Disskick
lekkaa
Worden het 2 of 3 zalen? Of zal de koepel weer als rookruimte dienen?