Partyflock
 

Exposure of Sound @ HR&O Basement - zaterdag 29 juni 2002

gepubliceerd door , op
Tweejarig bestaan - Back to the roots edition!

Na de vier Calypso edities van de afgelopen acht maanden keert Exposure of Sound terug naar de plaats waar het twee jaar geleden allemaal begonnen is.

In de kelder van de HR&O, waar o.a. anderhalf jaar geleden de succesvolle samenwerking met Sound Architecture plaatsvond (met de memorabele vier decks set van de Space DJZ), vieren wij ons tweejarig bestaan met een geheel Nederlandse line up. Volgens de Exposure of Sound traditie is daarin ruimte vrijgemaakt voor aanstormend talent.

De pas twintigjarige jongedame Korè bijt deze avond de spits af. Zij maakte veel indruk bij haar solide debuutoptreden in de Rub-ber Room op Reactor (mei, jongstleden). Positieve reacties alom.

Dave Miller neemt hierna het roer over. De afgelopen tijd was hij onder andere te beluisteren op MAW en Integrate. Naast het draaien is hij fanatiek bezig met produceren en is hij een van de mannen achter het label Audiosculpture. De aansluitende set wordt verzorgd door Exposure of Sound resident Bas M, wiens koffer gevuld zal zijn met de nodige rampestampers.

Strictly Techno residents Perry en Michel maken deze nacht het karwei af. Over deze mannen kunnen we kort zijn. Pioniers van de Rotterdamse technoscene en al jarenlang de motor achter de succesvolle Strictly Techno avonden. Zij staan garant voor een dikke techno set, waarin de techno met schuimende golven over het publiek zal worden uitgestort. De decoratie en visuele ondersteuning wordt verzorgd door het mysterieuze duo RATATA!, exponenten van het Draak Syndicaat. Exposure of Sound garandeert een avond vol meedogenloos technogeweld op een locatie waar weer plaats is voor een denderende bass en techno op kleine schaal. Dit alles natuurlijk tegen een lage toegangsprijs.



Locatie: HR&O Basement (Kaatje P), Museumpark 40, Rotterdam
Tijd: 23:00-05:00
Prijs: 7,50 EURO (incl.fee)
DJ’s : Bas M, Perry, Michel, Dave Miller, Korè
Visual support & deco by RATATA!


Presale @ Velvet (Oude Binnenweg), Triple Vision (Nieuwe Binnenweg

3 opmerkingen

Dit is op mijn schooltje :-)
ddat heet tegenwoordig toch HR? de &O is daggik weggevallen
Op deze school zit ik ook maar dat feest #!#?????????????????????#!# daAAr heb ik zo mun vraagtekens bij!:S

Strictly techno in matika is af en toe zeEER relaxed!

mssl..