Partyflock
 

Format met Hollandse techno avond in AIR

gepubliceerd door , op
Format
12 september 2012
Vrijdag 12 oktober is in Air een nieuwe editie van Format met Bart Skils, Darko Esser, Juan Sanchez, Jurwin Abbo (live) en de crew van Slapfunk. Met alle aandacht die tijdens het Amsterdam Dance Event uitgaat naar internationale artiesten, zou je bijna vergeten wat voor moois de Nederlandse technoscene te bieden heeft. Daarom is de line-up van Format, de maandelijkse techno-avond in Air, aankomende vrijdag gevuld met de techno-smaakmakers van de lage landen.

Voor de massa-import aan dj's losbarst tijdens het Amsterdam Dance Event presenteert Juan Sanchez deze vrijdag een primeur: Bart Skils en Darko Esser maken vrijdag eindelijk hun opwachting op Format. De opperkoning van Voltt respectievelijk de ongekroonde Nachtburgemeester van Nijmegen waren nog niet eerder te horen tijdens Format. Én er is ditmaal een 'live set' van de underground act Jurwin Abbo.

Waar techno heerst in Air1 is er een ander geluid te horen in Air2. Verwacht hier een warme, jacking house sound: in de tweede zaal van AIR is de Utrechtse Slapfunk-crew heer en meester met Onno Splinter, Larry de Kat en Aurelio Iuliano.

Format heeft naar het einde van het jaar toe een hele volle agenda. Zo organiseert AIR's techno-team samen met Speedy J, en zijn reizende Electric Deluxe Karavaan, een 'after hours' op zaterdagochtend 20 oktober van het ADE. Ook bezet Format één van de grote podia tijdens het Valhalla Festival met een 'killer' line-up. Onder de headliners zijn onder meer Ben Sims en Sandwell District. Deze 'Electronic Music Parade' vindt plaats op zaterdag 22 december in Amsterdam Rai.

Tot slot: Format blijft iedere maand in AIR, alleen de vaste datum verhuist vanaf december naar de eerste vrijdag van de maand.

Line up:
AIR1:
Juan Sanchez invites...
Bart Skils
Darko Esser
Jurwin Abbo

Vj Escapation

AIR2 hosted by Slapfunk:
Onno Splinter
Larry de Kat
Aurelio Iuliano

Kaartjes koop je voor €12,- via www.air.nl/buyticket/602-format.html