Partyflock
 

Beach Party Bloemendaal XXL

gepubliceerd door , op
Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie van Beach Party Bloemendaal op 28 januari komt Beach Party dit maal met de XXL versie en probeert Beach Party Bloemendaal de verwachtingen te overtreffen. Op 27 oktober zal het Rhone Events & Congrescenter congrescentrum in Amsterdam volledig in het teken staan van zomerse sferen en laat Beach Party Bloemendaal niks aan het toeval over. Er wordt gezorgd voor een perfecte aankleding om jouw de avond van je leven te bezorgen.

Nog één keer dat zomer gevoel naar buiten brengen en de organisatie wil hiermee de sferen van de Bloemendaalse stranden over brengen naar Amsterdam! Dus alle zomerse outfits en slippers kunnen voor de laatste keer uit de kast gehaald worden, om daarmee het feest helemaal compleet te maken.

Besloten is dit feest 2 keer per jaar te organiseren. Dit betekent voor en na het zomer seizoen.

De Early Bird Ticket verkoop is al van start gegaan voor 27 oktober aanstaande en de eerste 500 tickets kunnen worden gekocht voor € 10,- op Beach Party Bloemendaal.nl of [presale element=party id=225068 type=seedance].

Als locatie is het Rhone Events & Congrescenter gekozen in Amsterdam Sloterdijk. Dit is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ook met de taxi! Er zullen bekende Dj's zijn om de avond compleet op zijn kop te zetten, alleen de namen volgen nog!

Ben je nog niet over uit en zitten er nog wat twijfels in je hoofd, of ben je niet bij de eerste editie geweest, kijk dan even naar deze official aftermovie van afgelopen 28 januari met onder andere Kim Feenstra & Michael Mendoza, Shermanology & Quintino. Dit feest was het meest succesvolle ooit.



Nadat je deze aftermovie gezien hebt wil je maar 1 ding, en dat is naar Beach Party Bloemendaal XXL komen. Je zult niet meer naar huis willen en het beloofd ook een spannende, zomerse en sexy avond te worden!

3 opmerkingen

Beach party Bloemendaal indoor in Amsterdam? :-/
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 7850, 5009}
;-)