Partyflock
 

Secret stage en nieuwe plek Click Stage op 18hrs Festival

gepubliceerd door , op
18hrs Festival
16 januari 2012
Op zaterdag 14 juli doopt het 18 uur durende underground festival van Nederland het Balkenhaven terrein aan het Noordzeekanaal in Zaandam om tot een groot speelparadijs voor de liefhebbers van techno, techhouse, minimal en deephouse! De voorverkoop overstijgt alle verwachtingen en ligt op het schema uitverkocht. Heb je dus nog geen ticket wacht niet te lang en koop je ticket voor 18 uur lang festival plezier voor slechts € 35,00 (ex presale fee) op 18hrs Festival.nl.

Secret stage by Nudie jeans
Dit jaar bestaat 18hrs Festival niet uit 5 maar 6 podia! Naast de twee buiten podia van Rejected VS We are Connected en Click en de binnen area van Rotzooii, Linke Soep Loves Bar 27 & de Mike Ravelli & Miss Melera stage, in de North Sea Venue is door de organisatie nog een ongebruikte ruimte gevonden: De Secret Nudie Jeans Stage! Alle informatie over deze secret stage, zoals de line-up, blijft uiteraard tot 14 juli 'top secret'! Volg op 14 juli de aanwijzingen op het festival en zoek deze 'Secret Stage'. Een ding is zeker meer 'underground' dan deze stage zal je ze niet snel vinden op een festival.
Als klap op de vuurpijl geeft 18hrs Festival in samenwerking met Nudie Jeans iedere week een te gekke Nudie Jeans weg. Kijk snel op 18hrs Festival.nl hoe je deze jeans kan winnen!

Nieuwe plek Click Area
De populaire Click stage krijgt dit jaar een nieuwe ruimere plek op de oude tennisvelden naast het Rejected vs We Are Connected hoofdpodium. Naast het feit dat hier meer ruimte is, is hier ook meer mogelijk met het aantal decibellen. De vrijgekomen ruimte langs de oever van het Noordzeekanaal zal worden gebruikt voor een sfeervolle chill area (deze blijft ook in de nacht open dit jaar) met een vernieuwd food assortiment & een schare aan cultureel vertier.

18hrs: route & tickets
Het unieke Balkenhaven terrein in Zaandam ligt op fietsafstand van Amsterdam, waarbij je het festivalterrein met de pont over het Noordzeekanaal 24 uur per dag kunt bereiken. Kijk voor de fietsroute op 18hrs Festival.nl.
Voor de bezoekers die met het openbaar vervoer komen zullen er vanaf station Zaandam pendelbussen rijden naar het festivalterrein. Meer info over de pendelbussen volgt later op de festivalsite.
Tickets bestel je online op 18hrs Festival.nl of ga naar een Free Record Shop bij jou in de buurt.



Meer weten? Nieuwsgierig? Inleven? Voor meer informatie ben je van harte welkom op 18hrs Festival.nl, fans worden onthaald met alle foto's, updates en videobeelden op Facebook.com

'18hrs Festival: Never ending parade'

2 opmerkingen

topfeest, hopelijk hebben ze wel wat aan de prijzen van de drank gedaan want dat was echt belachelijk.