Partyflock
 

.Off_line
Sandro Silva & Gee birthday bash edition

gepubliceerd door , op
.Off_line
7 februari 2012
Er gebeurt niets spannends op vrijdag, zaterdag is 'overrated' en maandag is de ideale dag om bij te komen van het knallende feest dat zondag 19 februari in de Escape te Amsterdam wordt gegeven! Noteer de datum in de agenda en vier de verjaardag van Sandro Silva en MC Gee. Een avond die je absoluut niet mag missen!

Zet je telefoon uit, geen Facebook status updates voor een avond en ook je Twitter timeline kan wel een nachtje wachten! Het is tijd om weer eens face-2-face met je 'real life' vrienden te 'connecten', terwijl jullie samen feesten op de beats van Sandro Silva – producer achter #1 hit 'Epic' – en het befaamde MC stemgeluid van Gee, de wereldwijde resident van de Sensation evenementen. Line-up deze avond wordt aangevoerd door Vato Gonzalez, die met 'Badman Riddim' een Top 10 hit in Engeland scoorde, en support is er van de Bassjackers, die een internationale club hit scoorde met 'Mush Mush' op het Musical Freedom label waar ook 'Epic' op uit is gekomen. Of dit alles nog niet 'epic' genoeg is, zullen ook La Fuente, Kenneth G en de rest van de 010Bookings familie (Stefan Vilijn, Dyna, MC Iceman en MC Tjen) hun opwachting maken deze avond.

Om 23:00 uur start het feest en ze zorgen ervoor dat je niet voor sluitingstijd, 04:00 uur, naar huis wilt! Aangezien 2012 al duur genoeg is en we de #1 hit van Sandro Silva te vieren hebben, kost het kaartje aan de deur slechts 10 Euro (18+ ID verplicht).