Partyflock
 

Laatste kans op vroege vogel kaarten voor Obsession Outdoor Festival 2012

gepubliceerd door , op
Het festivalseizoen van 2012 klopt alweer zachtjes aan de deur. Achter de schermen wordt er zwetend gewerkt aan de line-up, aankleding en vooralsnog geheime en leuke verrassingen.

Obsession Outdoor Festival behoort tot één van de seizoensopeners wat de start van het festivalseizoen betreft. De zevende editie van dit, al twee jaar op rij uitverkochte, festival vindt plaats op zaterdag 2 juni te Bovenkarspel.

Op 1 december startte Rewind Events de vroege-vogel-actie voor haar festival. Met nog een ruime week te gaan tot het einde van deze actie, die op 31 januari afloopt, zijn er slechts nog een paar honderd kaarten over. Het is dus al heel vroeg vrij snel gegaan met de kaarten, maar dat is ook niet zo verwonderlijk. Want behalve dat je tijdelijk maar 29 euro betaald voor een kaartje (in plaats van 35 euro vanaf februari) heeft Obsession Outdoor de laatste paar jaren behoorlijke vooruitgang geboekt. Zowel qua programmering als qua uitstraling. Het in 2010 erbij gekomen stuk bos is alleen al een waanzinnig decor voor het vijf area's tellende festival.

De line-up is op dit moment al zo goed als rond en wacht nog op de laatste bevestigingen. De line-up wordt na de vroege-vogel-actie beetje bij beetje bekendgemaakt. Vanaf 1 februari zullen er wekelijks namen worden gepresenteerd op de website, Facebook, Twitter en bolo pagina's van het Obsession Outdoor Festival.

Ook dit jaar zal Obsession Outdoor weer met nieuwe, spannende, verrassende elementen gaan komen, waaronder weer een waanzinnige mainstage en het mysterieuze house/techno bos waar je kan dansen tussen de bomen en er altijd een heerlijke, bijzondere sfeer hangt. Daarnaast zullen ook de decors van de trance- en hardstage weer bijzonder dan wel spectaculair worden.

Het Obsession Outdoor Festival zal ook uitbreiden dit jaar. Een extra area? Een groter terrein? Volgende maand zal er hier meer bekend over worden gemaakt. Zet het Obsession Outdoor Festival maar meteen in je agenda en vergeet niet komende week je kaarten nog te kopen, want dit scheelt toch een dikke handvol eurootjes.

Voor kaarten en meer info zie: Obsession-outdoor.nl.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 33552, 687, 14846}
Aftermovie 2011:
Aftermovie 2010:
heb ze allaaaaang