Partyflock
 

Dirk Deluxe op kerstavond

gepubliceerd door , op
Dirk Deluxe
19 december 2011
FeestDirk Deluxe · 24th Edition Site
Datumzaterdag 24 december 2011
LocatieBurgerweeshuis Site
Dirk Deluxe presenteert op kerstavond (24 december) met trots het internationale dj duo Sunnery James & Ryan Marciano. De heren zullen een dj set van maar liefst twee uur draaien. Het is bijzonder dat de Sunnery James & Ryan Marciano Het Burgerweeshuis in Deventer aandoen, want de heren staan inmiddels mainstage op wereldwijde festivals en worden door de Swedish House Mafia regelmatig gevraagd voor de Pacha op Ibiza. Sunnery James en Ryan Marciano stonden al eerder bij twee stijf uitverkochte Dirk Deluxe (University of Dance) edities in Zwolle, dus zorg dat je op tijd je kaartje bemachtig en er bij bent op 24 december!

Naast het Sunnery & Ryan zal er een ander succes duo optreden in Het Burgerweeshuis, namelijk Marlon en Ralph van de Bassjackers. Bassjackers zijn in december net terug zijn van een internationale boeking en zullen beats ten gehore brengen die ze dit jaar hebben opgedaan met onder anderen Tiësto: De heren stonden twee keer op Privilage Ibiza waar ze back 2 back draaiende met de bekendste die dj ter wereld. Bassjackers scoorde afgelopen zomer een dancehit met het nummer 'Mush Mush' dat door alle grote dj's als club banger werd gehanteerd, o.a. Swedish House Mafia, Benny Benassi, Dada Life en de lijst gaat door.

Tevens staan de heren Chanson & ArvII G op het programma, deze heren hebben onlangs een release gehad op het Sneakerz Muzik Label met hun track 'Everytime'. Daarnaast zijn de heren vaste waarden op het Dirk Deluxe concept in Metropool Hengelo.

Victim of House is ook de line-up toegevoegd van 24ste Dirk Deluxe editie in Het Burgerweeshuis. Victim of House is een nieuwe DB Label act, bestaand uit Nick Esselink en Joris Timisela. Victim of House brengen aanstekelijke mix van opzwepende House met een fashion tintje.

De Wonderboys Sander en Camiel zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot iconen VJ van Dirk Deluxe. De heren zijn gepassioneerd en voorzien de avond van een extra dimensie met levensgrote live visuals.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €15 en €13 voor HBO/CJP. De kaartverkoop vindt online plaats op de website burgerweeshuis.nl en fysiek bij Burgerweeshuis, Skims Feet en Castle Gameshop Deventer.