Partyflock
 

Avondje nostalgie in Haarlem
Actie

gepubliceerd door , op
Early Style
26 juli 2011
FeestEarly Style · Oxygene reünie
Datumzaterdag 3 september 2011
LocatiePatronaat Site
Nog heel even en het gezelligste hardstyle feest van Haarlem is voor één keer terug. Prosperity Production neemt je weer even mee terug naar begin jaren 2000. De tijd dat Oxygene het maandelijkse hardstyle evenement van Haarlem en omstreken was. Vele grote namen zoals Pavo, Lady Dana, Isaac, Don Diablo, Luna, The Prophet, Deepack, Showtek en Zany hebben de revue gepasseerd. Samen met de vaste residents, Carbine, Playboyz aka Lazy, Tegnoclone, Cain Corso, Michel, Tarrol, John Hoo en Miss Madesco waren zij verantwoordelijk voor vele onvergetelijke avonden. Voor deze unieke reünie halen oud-residents Carbine, Playboyz aka Lazy, Cain Corso en John Hoo maar al te graag hun vetste hardstyle classics onder het stof vandaan,om het gevoel van toen weer even terug te brengen naar het Patronaat in Haarlem.

Actie
Om de trouwe Prosperity productions bezoekers en vaste Oxygene gangers van vroeger te bedanken heeft Prosperity productions in samenspraak met de Oxygene dj's een actie op sleeptouw gezet. Iedereen die al een ticket voor deze reünie heeft gekocht of dit nog gaat doen mag een extra persoon op dit ticket mee naar binnen nemen. Door deze actie verwachten ze een ware run op de resterende tickets. Mocht je dus nog geen kaartje hebben en je wil graag mee terug in de tijd, wees er dan snel bij want op=op. Voor de late beslissers zullen nog enkele kaarten achter de hand gehouden worden voor aan de deur. Let op: de actie geld tot en met zaterdagavond 3 september 2011 18:00. De actie geld dus niet op de tickets die aan de deur worden gekocht!

Vvk: €13,- (actie 2 voor één)
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.patronaat.nl & www.prosperityproductions.nl



23:00 - 00:00: Cain Corso & John Hoo
00:00 - 00:45: Chris Baxter
00:45 - 01:45: Carbine
01:45 - 02:45: Playboyz aka Lazy
02:45 - 03:45: Carbine & Playboyz aka Lazy

Om jullie alvast in de stemming te brengen, hebben Carbine en Playboyz een brute mix gemaakt met hun favoriete Oxygene classics.

5 opmerkingen

Gaat leuk worden. Kaartje is binnen:d
dit gaat zeker vet worden :bounce:
wat ik hoorde was dat er ook een full colour lasershow zal komen die nog nooit in de patronaat vertoond is
hele dikke lasershow :yes:
in samenspraak met de Oxygene dj's een actie op sleeptouw gezet.


Oei... taalkundig is dat niet heel sterk :facepalm:

Iets met contaminatie, ditdat B)
laatste aanpassing