Partyflock
 

X-perimental - 4mula productions presents Techno

gepubliceerd door , op
X-perimental - 4mula productions presents Techno
5 december 2003
Nog een hele maand te gaan en dan vind op 27 december in Uithoorn in the mix x-perimental plaats. Er is een aanpassing in de timetable het feest mag door vergunningen toch tot 5 uur open. Dus dat wordt flink lekker feesie!!!!! 4mula Productions is een organisatie van 4 Techno dj’s die samen een avond vol lekkere beukende Techno tot misschien hardcore ten gehore gaan brengen. We proberen de Techno sound in omgeving de ronde venen wat meer naar voren te brengen. We zoeken een Technominded party peeps uit de omgeving. De lokatie heeft een underground sfeer met banken en de soundsysteem is echt flink snoeihard! Dit is de opening party en volgend feest wordt dubbel zo hard en natuurlijk meer Dj’s en misschien wel een surprise Dj. Dus kom gezellig langs.

Alle genres van de Techno komen langs deze avond met back 2 Back: Tek-No-Bee o.a van (Elements of Bass) (q-beach) (T.Y.P dance concepten) (das Boot) en Tech-Nick o.a bekend Van (Elements of bass) die de zaal al vroeg warm zullen stampen en een 2 of 3 uur special set zullen neerzetten. En deze twee Dj’s die elkaar kennen van (EOB) gaan voor het eerst samen uit hun bol met van Lars Klein tot chris liebling tot TekNo.

Daarna een live Dj van Techno gehalte: Rudelife is een upcoming Techno talent en maakt zelf zijn muziek live en is o.a bekend van (shockwave vs impact). Samen met Domi ook van (shockwave vs Impact) gaan ze er een heerlijke battle van maken. Rudelife vs Domi van 1 uur

Hierna gaat het helemaal los met Domi (shockwave vs impact) deze Dj is zeer gedreven en zal dat laten horen ook. Hij draait nog 1 uur solo.

Dr. Rude (elements of bass) (Qlubtempo) die ook nog wat oldschool beukt en early rave zal het feesie compleet maken. Deze Dj kan de zaal nog flink laten stuiteren. Dus ronduit een echt feest voor de echte Techno liefhebbers en de mensen die van lekkere bassen houden. Voor de echte fanaten van Techno wordt je op je wenken bediend.

13 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
Dat wordt knalluhhhh er wordt harde techno gedraaid tot hardcore op het einde dus :bounce:
 
ja lekker techno.. daar kan je me voor wakker maken ;)

laterz :)
 
chris liebling :) die kennen we nog niet :D

foutje bedankt !?!
Hey zero, jij organiseert het toch ook hahahahaha dan bij jij ook kut ;)
ik heb liever een echte kut :p

grtz
i'm there to dance on some good techno beats, and specially to warm up for awakenings!!!


jongens maak er wat van!

laters
ik heb liever een echte kut


Daarom ga ik ook niet draaien, maar op zoek naar een echte kut!
 
Daarom ga ik ook niet draaien, maar op zoek naar een echte kut!


--> wie weet lopen ze daar wel los rond ;)
hey trulli, hoop dat awakenings geluidniveau een beetje hard is anders zijn wij harder hahaha , zeker goede opwarmer :bounce:
GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD! GVD!

Is er is 1 keer een beetje een TECHNO feest in de ronde venen, ben ik er niet...maar als ik de AD goed lees komen er vaker feesten :D:D:D:D:D:D:D:D:D dus...
Ik zal er ook zijn..maar even voor de DUIDELIJKHEID..ik ben geen loslopend (huppel)kutje
...jammer voor jullie, want dit kutje is al bezet en wordt heel goed verwend door haar knuppeltje.
Anyway..zo te lezen word het nog wat met Uithoorn!!! (werd ook wel tijd, zeg!!!!)
Word een beetje moe van P60 in Amstelveen..
Alleen 23 januari 2004 komen jullie denk ik ook wel daar naar toe, want Darkraver en Promo komen dan draaien..maar nu eerst...
:bounce: :bier: :bounce: :xtc: :bounce: :knuffel:
:bounce: :kusje: :bounce: :bier: :bounce: :xtc:
laatste aanpassing