Partyflock
 

PartyFlock sponsort FireStorm

gepubliceerd door , op
Donderdag 13 Juni vindt de allereerste editie van FireStorm plaats, in het Enschedese Atak. Dit nieuwe concept wordt georganiseerd door Basic Grooves en wordt door meerdere organisaties gesponsord, waaronder ook PartyFlock .

FireStorm biedt een vooruitstrevende, maar ook zwaar kaliber line-up, waarbij de focus vooral op Techno en DrumnBass ligt.

Jakuza: Niet alleen een resident van PartyFlock zelve, maar ook resident van de Basic Grooves. Met enkele internationale verschijningen in onder andere Londen (The End) en Berlijn (#347), maar ook binnenlandse verschijningen (3FM, Aenemy, Night of the Breaks) is hij druk bezig een naam voor zichzelf te bouwen.
Zoals altijd zal hij het onderste uit de kan halen en sinistere, harde DrumnBass gebruiken om de dansvloer op te zwepen.
Er gaat echter ook iets aparts gebeuren.
Hij zal het gezegde dat mannen niet hun hoofd tegelijkertijd bij twee dingen kunnen houden ontkrachten, door tegelijkertijd te dj'en en vj'en.

Skabber: Bekend als een van de meest flexibele dj's van het oosten, zal Skabber op FireStorm zich weer eens van zijn Techno zijde laten zien.
Met verschijningen op de grotere radio-stations (3FM, Counterbreakz, Eastern Vibes), een residency bij de Basic Grooves en een groot aantal nationale verschijningen is ook hij druk bezig een naam voor zichzelf te bouwen.
Skabber draait een uitermate breed spectrum van stijlen en ook binnen de Techno weet hij zich telkens uitstekend aan te passen aan wat het publiek van hem vraagt. Enkele vleugjes Hardstyle zouden ook wel eens verwacht kunnen worden.

The Cue: Op FireStorm zal the Cue, die onder andere bekend is van Old Skool Madness, Digital en Hardbeat, als versterking Synnys meebrengen.
Deze man is druk bezig binnen de oostelijke kant van techno liefhebbend Nederland (Hemelrave, Hardbeat).
In hun eentje weten zij al vaak een zaal te doen ontploffen, wie weet wat er nu zal gebeuren... Samen zullen zij back to back een Techno-set met invloeden die van alle kanten komen neerzetten.

De visuals zullen zoals eerder gezegd verzorgd worden door Jakuza, maar ook door de internationaal bekende C-Men.

Lyrische support en massieve lyrics zullen verzorgd worden door de enige Mizz Mako, bekend van onder andere Digital, BG etc.

Er zal verder nog een cafe open zijn voor de chillers, waar men goed zal kunnen toeven met dj's Pasqi (Progressive), Squezel (Funk)en Discord(Latin Techno).

Verder zullen enkele dames die op PF goed bekend staan, op FireStorm hun opwachting maken als de Com-BUST-Ible FlameGirls.... Wat je van hen kunt verwachten is een geheimpje....
De dames in kwestie:
- Poekie
- Aafje
- M@rijke
- Yojo

FireStorm Facts:
Entree: 2,50 euro
Tijden: 23:00-04:00
Locatie: Atak, Noorderhagen 12, Enschede
http://www.atak.nl/


Front flyer:


Back flyer:

11 opmerkingen

 
Wat je van hen kunt verwachten is een geheimpje....
-----

Aangezien ik extreem nieuwsgierig ben wil ik nu graag weten hoe het met dat geheimpje zit :D
 
C-Men? Aparte naam :)
partyflock gaat commercieel.

DAMN vink niks eigelijk...
 
Entree: 2,50 euro
-----
Commercieel :S

Wow volgens mij hoorde ze me in Amsterdam en Rotterdam nog lachen... sorry hoor!
Wij gaan helemaal niet commercieel,

Atak commercieel...mag dan al heel lang niet meer in Enschede wonen, maar Atak was toch zeker niet commercieel ;)
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
en de muziek die er gedraaid gaat worden is zeker niet commercieel :)
Vrijkaartjes voor heel partyflock?

Ja toch zeg !!! ;)
 
2 bamb> the cmen are the worst ;p
amiga lo-res 4 life...
 
wordt een beetje druk confuzer, met 3000 pfers:D
Dan zullen we naast het balkon, het cafe ook nog een paar naastliggende panden open moeten stellen vrees ik. Heb IK geen bezwaar tegen overigens... :p

Zin hebben in! Duurt echt lang....