Partyflock
 

Crazyland vraagt geld voor een kaartje
Je krijgt er ook wel wat voor terug

gepubliceerd door , op
Crazyland
4 november 2010
FeestCrazyland · 80's & 90's edition
Datumzaterdag 2 april 2011
WinactieCrazyland actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
De organisatie merkt dat het de laatste tijd de normaalste zaak van de wereld is geworden dat mensen op de gastenlijst komen bij verschillende organisaties. Een ding vergeten deze organisaties: een goed feest kost nou eenmaal geld. Wil je een feest met alles erop en eraan, dan kost dat geld en zit je bij Crazyland goed. Kwa decor, entertainment, Dj's en special effecten zal er nooit bezuinigd worden. Crazyland geeft een knal feest of helemaal geen feest. Natuurlijk is het leuk dat je uitgenodigd wordt via de sociale media door een vreemde organisatie, maar vraag je ook af waarom dat is. Er komen namelijk geen mensen die voor hun kaartje betalen en zonder inkomen kun je ook geen bijzonder feest neerzetten. Daar doet de Crazyland organisatie niet aan mee en speciaal voor jullie doet de organisatie er nog een schepje bovenop. Wat kun je bij deze organisatie allemaal verwachten 2 april?



Crazyland gaat terug naar de jaren 80 en 90. Een thema dat heel veelzijdig is. Makkelijk want je kunt er alle kanten mee op! Daarom zul je binnen optredens zien van o.a. het A team, New Kids, Baywatch, Guns and Roses, Miami Vice, Ma flodder, Charlie's angels, Spice Girls, Madonna, Suske en Wiske, Superman, Bassie en Adriaan, Kiss, Michael Jackson en Britney Spears. Buiten deze shows die altijd zeer lachwekkend maar ook heel vaak sexy zijn komen er nog 6 lasers en een full color laser bij. Daarbij komen er nog CO2 blazers, vuurwerk, confetti en LED schermen en beamers bij. Extra geluid voor in de zalen en natuurlijk dat mega decor wat jullie gewend zijn bij Crazyland. Ook de djs liegen er niet om. Zo heeft de organisatie dj's Miss Monica, Randy Katana, Nicky Romero, MEM, Ko-c, Ruben Vitalis, Chris Scott, Francois, Gizmo, The Prophet, Luna, Korsakoff, Rob mc Joe, Mike S, Genius, House, Nowaxx, Joia Vita, Ken Colt, Vika Kova en nog heel veel andere dj's en mc's. Speciaal voor jullie heeft de organisatie 2 top dj's nog bijgeboekt! Als eerste een upcoming talent dj Lesly Styles en uit België de super ster dj Danco! Dj Lesly Styles draait back to back met dj Chris Scott.



De jaren 80 en 90 is de tijd van de Flippo's , South Park maar ook de tijd van T Spoon! Deze geweldige hitmachine uit die tijd met vele top 10 hits komt live optreden voor jullie! Ook staat er voor jullie binnen een pimppalace, kooien, fotoshoot area, playrooms, lounge area's, chocoladefontein, sushibar, oesterbar, Piper champagnebar, fruitbar, massagedames en noem nog maar even op. Er worden zalen gehost door de bekende Bimeiden.nl, door Zino classics en door de Oldskool Gangsters.... Ja een kaartje kost wel €27,75 maar dan heb je ook wat! Crazyland is over iets minder dan drie weken. De tijd om nu je kaartje te kopen! Dit kan bij Seedance, Paylogic en Easyticket. Wil je liever VIP met alle gemakken vandien. Er zijn nog enkele VIP kaarten, ook bij Seedance, Paylogic en Easyticket. Voor €39,75 zit jij lekker VIP op Crazyland.

Als laatste wil Crazyland jullie vertellen dat zij goed samengewerkt heeft met Youthinkyoucantease.com het afgelopen half jaar. De dating site heeft inmiddels al veel nieuwe bezoekers. Omdat de samenwerking na deze editie afloopt gaan zij samen met de Crazyland organisatie nog een keer goed en flink uitpakken op 2 april:

Crazyland 80s & 90s vs YouThinkYouCanTease,
2 April is het eindelijk zover! Een 'übervet' thema, uiteraard is youthinkyoucantease hier aanwezig met de inmiddels bekende fotografen. Ze zijn erg benieuwd wie aan de hand van dit thema zich het meest ondeugend, sexy & teasend kan kleden?! Ze dagen iedereen uit! Het koppel dat het meest origineel en teasend gekleed komt naar dit event en ervoor zorgt dat dit wordt vastgelegd door de fotograaf en dus op www.ytyctease.com komt krijgt van een waardecheque van maar liefst €100 te besteden bij Partytrendz! Verder maak je ook nog kans op 3x2 gastenlijstplaatsen op www.ytyctease.com. Meld je dus snel aan!

18 opmerkingen

ja hoor lekker! heel veel zin an
 
Artiest House
Nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yes yes yes bijna zover ik zeg JOEPIE DE POEPIE!!!!!
Zo te lezen wordt er weer een hoop uit de kast getrokken. (Y)
Outfit ook al klaar dus het kan bij voorbaat al niet meer stuk. :D
Artiest {SHOWLIST artist 60617, 68482}
Ziet er goed uit! helaas niet aanwezig :(
Have fun mensen, wordt zeker een topparty!
 
Wordt weer een vet feest!
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Mega zin in !!!
  → als beheerder
** Persoonlijke vetes niet in nieuws berichten openbaren **

Jouw bericht is verwijderd.

Waarschuwing!
laatste aanpassing door een beheerder
Gaat een super knaller worden, wat mij betreft en beste en leukste thema van crazyland, waar iedereen wel wat mee kan!
Wij in ieder geval wel, aan entertainment zal het niet ontbreken!
 
Zeer benieuwd naar aankleding + outfits publiek!
CL + eigen publiek kennende zit dat wel goed ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Diesna op woensdag 16 maart 2011 om 11:14:
Wij in ieder geval wel, aan entertainment zal het niet ontbreken!

Ziet er SUPER uit!!!! Hoop dat iedereen er zo z'n best voor doet! :-D