Partyflock
 

Electric Trash trekt de stekker er uit
Baskerville start eigen clubnacht

gepubliceerd door , op
Disco Biscuits
10 februari 2011
FeestElectric Trash · trekt de stekker er uit
Datumzaterdag 19 februari 2011
LocatiePatronaat Site
FeestDisco Biscuits
Datumvrijdag 4 maart 2011
Het Haarlemse electro feestje Electric Trash trekt de stekker er uit en viert zaterdag 19 februari het afscheid. 't Patronaat Zalencentrum, dat de avond organiseert, laat weten dat het na 3,5 jaar tijd is voor iets nieuws.

Maar voor het zover is wordt er gedanst op het graf. Het hard-hitting electro duo Mustard Pimp neemt een breed arsenaal aan remixes mee en aangevuld met hun eigen tracks van de ep 'rock, paper, scissors' is dat een fikse munitie om om deze laatste editie flink te laten knallen. The Hives? Motörhead? Eagles of Death Metal? Zij hebben er een vette electro remix van gemaakt. Ook de tracks van Will Smith en DJ Jean waren niet veilig en kregen ongevraagd een upgrade naar een party banger.

De Britse fidgethouse dj Foamo kwam in de zomer van 2010 al voorbij op Electric Trash en komt nu hoogst persoonlijk afscheid nemen. Het is de eer aan Spliph, resident van het eerste uur, om de eerste steen te werpen.
Tickets zijn 11 euro, maar de eerste 15 bezoekers die een defect elektronisch apparaat inleveren mogen gratis naar binnen.

Electro liefhebbers uit Haarlem en omstreken hoeven trouwens niet bang te zijn dat ze vanaf nu iets te kort komen. Dit einde is ook een nieuw begin. Baskerville sluit namelijk de Disco biscuits tour af op eigen Haarlemse bodem en dat is ook meteen de start van een gloednieuw terugkerend eigen feestje dat dezelfde naam draagt. De eerste Baskerville show was tijdens Electric Trash in 2008, dus ook dat maakt de cirkel rond. Voor elke editie van Disco Biscuits nodigt Baskerville verschillende acts uit binnen- en buitenland uit en neemt de zaal grondig onder handen met onder andere interactief decor. De eerste editie staat gepland op vrijdag 4 maart. Dan staat naast een live-set van Baskerville ook Canadees Felix Cartal, Vage gasten dj's HENZEL & Disco Nova en Just Regular Guys op het programma.

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:cheer: