Partyflock
 

Drie uur Johan Gielen op Club Fusion

gepubliceerd door , op
Nu het eenjarig jubileum van Club Fusion een feit is, gaat deze clubavond in de Cubic vol gas het tweede jaar tegemoet.
De eerstvolgende twee episodes kun je dan ook weer top dj's verwachten in een onvervalsbare Club Fusion setting. Uiteraard in dezelfde toplokatie als altijd: de Cubic aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam.
Daarnaast is Club Fusion ook met een wagen vertegenwoordigd op de nieuwe PRO-Streetparade in Amsterdam op 8 juni! Een programma om je vingers bij af te likken.

Op vrijdag 7 juni pakt Club Fusion goed uit met optredens van onder meer Johan Gielen, het Brooklyn Bounce Dj team en hardhouse veteraan Danny D. Voor de gelegenheid zijn er die avond eveneens opnames voor het programma The DJ's, so you better look your best!

Yesse, Brooklyn Bounce en Johan Gielen maken 7 juni de dienst uit in de hoofdzaal van Cubic, waar ze je trakteren op een fijne mix van trance en progressive-sounds.
Johan Gielen, die verder geen introduktie meer nodig heeft, staat er maar liefst drie uur achter de 'wheels of steel'. Wees gewaarschuwd: uitstekende dansschoenen zijn hiervoor een absolute must!
Hetzelfde geldt voor het Brooklyn Bounce Dj-team. Deze twee Duitse remixers, producers en dj's hebben een indrukwekkend repertoire aan produkties op hun naam staan. Met name de laatste tijd staan zij volop in de belangstelling, en garanderen een waar spektakel.

In de tweede zaal staat Danny D klaar voor degenen die van het stevigere werk houden. In zijn giglist vind je meerdere afleveringen van Dance Valley, HQ, Impulz en I Love Hardhouse, wat genoeg zegt over zijn muzikale passie.
Een passie die hij subtiel maar resoluut op het publiek weet over te brengen.
Zijn set wordt ondersteund door de relatieve nieuwkomers Berry van Garderen en Ludgo. De 'next-gen' in dj's staat voor de deur, en daar zit toptalent tussen, so be prepared...

In juli, vrijdag 19 juli om precies te zijn, wordt Club Fusion bezocht door de legendarische Italiaanse held Mario Piu.
Deze 33 jarige Italiaan uit Livorno heeft zijn stempel gezet op de techno en progressive scene in dat land, maar ook in de internationale scene. Hij is hier niet al te vaak, dus neem je kans waar!
Naast Mario Piu staat een selectie op het programma met de beste dj's uit de Club Fusion geschiedenis: Cor Fijneman en Yesse in de hoofdzaal en Misha Helsloot en Berry van Garderen in de tweede zaal.
De liefhebbers van Misha Helsloot kunnen deze avond hun geluk niet op: hij draait een set van maar liefst vier uur!

Tot slot kun je de sfeer van Club Fusion ook proeven op zaterdag 8 juni tijdens de nieuwe PRO-Streetparade in Amsterdam, waar Fusion zelf een eigen wagen heeft staan.
De streetparade bestaat uit zo'n twintig wagens, en trekt van 13:00 uur tot 18:00 uur door de stad. Daarna wordt er nog tot 23:00 uur doorgefeest op het eindpunt, vlak bij de Hempoint in Amsterdam. Uiteraard brengt de wagen van Club Fusion je ook hier een pakket met top-dj's en de vertrouwde Fusion sfeer.

Redenen genoeg om de komende data van Club Fusion in je agenda te noteren en je vrienden en kennissen op te trommelen. Het tweede jaar wordt hiermee vorstelijk ingeluid.
We heten je wederom van harte welkom!

6 opmerkingen

 
8 juni is dat al? hmm
Van Gielen Ainy my thing!

But Piu & Misjah hebben zichzelf al jarenlang bewezen goed te produceren,mixxen en etc .....
Ook al is het niet je smaak!
Gaan met die banaan dus als het your style is!
maar we gaan voor ludgo!!!!

(en stiekem een beetje voor brooklyn bounce!)
 
Nee, Mike! We gaan voor Ludgo! Uiteraard!