Partyflock
 

Hardcore Intelligence

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 23 oktober zal Steenwijk voor het eerst sinds tijden weer op haar grondvesten schudden. Dan vindt namelijk de eerste editie van Hardcore Intelligence plaats. Het laatste housefeest in Steenwijk ligt alweer ver in het verleden. Hardcore Intelligence verbreekt deze stilte en zorgt voor een evenement waar de beste Early Hardcore en vetste Hardcore ten gehore wordt gebracht. Tijd om ouderwets te beuken!

Met dj's als Coldfusion, Noizebanger, Dizzy, SRS & Xcore en last, maar zeker niet least Da Lex, zorgt Hardcore Intelligence voor een line-up van formaat waarvan elke Hardcore liefhebber zal smullen. Van Early Hardcore, Industrial tot Darkcore.. Hardcore Intelligence biedt iedere die-hard Hardcore fan een avond om niet snel meer te vergeten.

Zoals insiders wel weten, is er maar 1 locatie in Steenwijk die deze uitbarsting aankan en dat is De Buze, podium voor pop en cultuur in Steenwijk. De Buze zal voor zaterdag 23 oktober omgebouwd worden tot een waar Hardcore Paradijs. Alleen het allerbeste is geselecteerd voor deze avond. Niet alleen is de line-up dik voor elkaar, ook aan het geluid zal niets ontbreken. Zelfs een Vj (Vj Unknown) zal zijn visuals projecteren om een nog vettere vibe te creëren.

Hardcore Intelligence brengt ‘intelligence' naar Steenwijk; nieuwe kansen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Hardcore. De organisatie belooft alleen het beste ten gehore te brengen en voor de beste dj's en het vetste soundsysteem te zorgen'. Of, zoals dj en gastheer Da Lex omschrijft, “er gaat gebeukt worden”, dat staat vast!

Info
Hardcore Intelligence start om 23:00u en gaat door tot 05:00u. Entree kost €10,00, geen voorverkoop. Meer informatie: www.buze.nl, of 0521 513355.

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
:cheer: knalle als een malle
Artiest {SHOWLIST artist 1143, 5736}
Inderdaad, ben al aardig wat oude klappers uit mijn kast aan het toveren. Gaan er een betoverende avond van maken. (Y)
laatste aanpassing
En de setjes!

http://lsdb.nl/search/aGFyZGNvcmUgaW50ZWxsaWdlbmNlLWFZZVl0bWRn.html

Enjoy! :flower: