Partyflock
 

Essential
Red & black

gepubliceerd door , op
De organisatoren van Bi-sexual & Erotic dreams hebben niet stil gezeten. Vanaf 23 oktober komen ze met een nieuw en verassend feest waar de spetters van af vliegen! Essential zal je iedere keer doen verassen met een ander thema. Een avond waar iedereen welkom is die wil genieten, feesten, dansen en meer. Deze eerste editie zal Essential in het teken staan van Red & black.

A new erotic party with a hot flavor!
Op 23 oktober neemt Essential je mee naar ongekende hoogten, vol verassingen, heerlijke gevoelens, opzwepende beats, eentje waar het er heet aan toe zal gaan. Een avond waar je nieuwe mensen kan ontmoeten, samen kan genieten van elkaar of van anderen, een avond vol nieuwe ervaringen en meer.. Op gaan in de sfeer, de gezelligheid, opwinding, uitdaging, pompende beats, partypeople, special acts, fresh fruit, heerlijke drankjes & lekker eten.

Er is weer een geweldige dj line-up die ervoor zorgt dat je in de juiste sfeer komt. Te weten:
D'Joyce: Zij is nog redelijk nieuw maar weet al heel goed hoe ze de voetjes moet laten bewegen.
Ozzi: Tja, spreekt voor zich natuurlijk.. We gaan losss!
M-Tech: Wat zal hij deze keer weer uithalen? We kennen hem nu ook als Zorro, of was hij nu niet Zorro?
Dirtyrockers: Jawel, daar zijn ze dan de Dirtyrockers, hier bij Essential zullen zij eens even een goed feestje gaan bouwen.

Speciaal voor deze avond komt ook Bodypaint Extreme colour haar betoverende kunsten laten zien. Fantastisch hoe zij prachtige danseressen omtovert in Fantasy wezens. Maar als bezoeker kun je al kennis maken met de bodyPaint, neem een kijkje op de site www.extreme-colour.com

Zet 23 oktober in je agenda en laat je verrassen door Essential Red & black, laat je meenemen in die heerlijke en opwindende sfeer, geweldige beats en geniet van al dat gene wat er die avond op je afkomt.