Partyflock
 

Shoeless Open Air earlybird actie

gepubliceerd door , op
Shoeless
27 april 2010
Zaterdag 31 juli is het weer zo ver en zal het volledige terrein van Het Rijk van de Keizer worden omgetoverd in een schoenloos paradijs. Met een groot podium voor het amfitheater, een intiem podium aan het water en een volledige markt area op het binnenplein.

In de markt area kan men chillen, verkleedkleren en sokken kopen, zal een modeshow zijn van Viktor&Wolff, zullen ballonnen te koop zijn, zal een eettentje staan en zullen nog veel meer gekke acts en activiteiten de revu passeren. Kortom een waardige toevoeging aan Shoeless Open Air.

Op de twee podia zullen oude bekende staan (uiteraard Olivier Weiter), maar zoals men van Shoeless gewent is zullen er ook nieuwe namen komen bijvoorbeeld Jasper Wolff. Een ding staat in ieder geval vast, los gaat het!

Shoeless Open Air zal van 12:00 tot 22:00 duren, maar voor de meeste bezoekers is dit natuurlijk niet voldoende. Daarom verhuist het gehele circus om 22:00 naar binnen om er nog een volle nacht aan vast te plakken. Overdag zijn de binnen zalen gesloten, dus 's avonds kan men los gaan in een volledig nieuwe setting. Onder andere Rauwkost zal binnen nog twee uur gaan knallen!

Helaas kan niet iedereen mee naar binnen en is er maar zeer beperkt aantal kaarten voor de after beschikbaar. De eerste vijfhonderd mensen die een kaartje voor Shoeless Open Air kopen hebben daarmee direct gratis toegang tot de after. Of er daarna nog meer kaarten beschikbaar komen en hoe deze dan zullen worden aangeboden is niet bekend.

Kortom: schoenen uit, verkleedspullen aan en handjes in de lucht!

2 opmerkingen

goeie poster!
afgelopen shoeless goed vermaakt.. hier denk ook maar aanwezig