Partyflock
 

Citymoves ontwikkelt zich tot volwaardig festival
Den Bosch 13 mei met Armin van Buuren & Kane

gepubliceerd door , op
Citymoves is terug in Den Bosch! Op donderdag 13 mei strijkt Citymoves voor de derde keer neer op de Pettelaarse Schans. Tijdens Hemelvaart kan je maar liefst tien uur lang genieten van de beste trance en house van dit moment. Net als vorig jaar is Armin van Buuren de grote headliner, maar op Citymoves zijn dit jaar niet alleen dancebeats te horen. Het stadsfestival kiest voor een breder muzikaal aanbod en presenteert met gepaste trots de komst van ‘Kane', de meest gewilde band van Nederland!

Special guests: ‘Kane'
Over ‘Kane' is al veel gezegd en geschreven. Iedereen weet dat de band met zanger Dinand Woesthoff het ene succes na het andere viert. Al meer dan tien jaar staan ze onbetwist aan de top in Nederland en momenteel schiet met ‘In over my head' alweer een nieuwe hit hoog in de charts. Het speciale live-optreden van de Haagse band is voor organisator ALDA een logische stap in de ontwikkeling van Citymoves naar volwaardig festival. Daarover straks meer.

Armin van Buuren
Na de geweldige aanblik van de Pettelaarse Schans vol uitzinnige mensen vorig jaar wilde de populairste DJ van de wereld graag terugkomen. De echte fans weten dat Armin niet zichzelf zou zijn als hij dit optreden niet heel serieus zou voorbereiden. Verwacht op Hemelvaartsdag een dikke set van de man waar Nederland trots op mag zijn. Hij trakteert het publiek ongetwijfeld alvast op de hits van komende zomer!

Sunnery James & Ryan Marciano
De twee heren zijn het levende bewijs van de ongekende populariteit van housemuziek vandaag de dag. Niet voor niets hebben ze met The Amazone Project een eigen nacht in de Heineken Music Hall gekregen. De temperatuur op de Schans stijgt zeker tot grote hoogte wanneer zij in de DJ-booth staan.

Lucien Foort & Groovenatics
Om de bezoekers in de juiste stemming te brengen heeft ALDA voor ‘the best of both worlds' gekozen. De routine en ervaring van Lucien Foort en het enthousiasme van rijzende sterren Groovenatics zullen meer dan voldoende zijn om het publiek op te warmen.

Derde editie Citymoves in Den Bosch
In 2008 beleefde het grootste stadsfestival van Nederland een zeer geslaagde eerste editie in de hoofdstad van Brabant. Het bleek slechts een voorproefje want vorig jaar brak Citymoves werkelijk alle records! Of het nu kwam doordat Armin van Buuren op de line-up stond of omdat de bezoekers het jaar daarvoor zo bijzonder hadden gewaardeerd kan niemand met zekerheid zeggen, feit is dat de Pettelaarse Schans bomvol stond. De enorme toeloop van het gratis festival zorgde wel voor de nodige logistieke puzzels en de drukte werd niet door iedereen gewaardeerd. Dat moet en gaat dit jaar dus anders!

Wijzigingen Citymoves Den Bosch
ALDA heeft op aangeven van de bezoekers besloten een aantal wijzigingen door te voeren. Zo krijgt de bezoeker dit jaar een betere service op het gebied van drankverkoop, kluisjes en toiletten. Dat betekent minder lange wachttijden bij de bar, meer toiletgelegenheid en meer ruimte om je jassen op te bergen. Ook het assortiment aan eten en drinken wordt uitgebreid zodat het hongerige of dorstige bezoekers aan niets ontbreekt. Om deze maatregelen te compenseren kost een ticket voor Citymoves Festival dit jaar 10 euro. Je betaalt dan omgerekend een euro per uur, goed beschouwd nog steeds een koopje als je in aanmerking neemt welke artiesten er ‘on stage' staan. Tot slot bleek dat veel bezoekers van mening waren dat de leeftijdsgrens wel omhoog mocht. ALDA deelt die mening en heeft besloten dat bezoekers 16 jaar of ouder moeten zijn. Bij twijfel kan legitimatie worden gevraagd.

Overige informatie
Alle overige informatie die je nodig hebt om van Citymoves te kunnen genieten kan je terugvinden op de website. Bezoek nu www.citymoves.nl voor de laatste nieuwtjes en updates. Ook kan je hier je kaartje kopen. ALDA wenst iedereen een bijzonder fijne Hemelvaartsdag en doet er zelf in elk geval alles aan om de bezoeker een onvergetelijke dag te geven!

23 opmerkingen

Ziet er goed uit!
 
Kane! (Y)
laatste aanpassing
Vorig jaar was super!
Leeftijdsgrens omhoog (y)
Uitspraak van Rbn © op woensdag 7 april 2010 om 14:23:
Leeftijdsgrens omhoog (y)

16+ staat gelijk aan dat er mensen van 14-15 ook binnenmogen hoor ;)
Komt er in Alkmaar nou ook nog een Citymoves 23 mei?

Hij is van flock afgehaald met zonder een of andere reden en niemand weet van hoe of wat?
laatste aanpassing
Uitspraak van Wooody op woensdag 7 april 2010 om 14:53:
16+ staat gelijk aan dat er mensen van 14-15 ook binnenmogen hoor

't is net hoe je het aanpakt :)
Artiest Jame
gave combi Kane vs. Armin:)
 
Werkzaam bij SEKOIA
Kane.... is dat niet die vrouwen-above-30-mid-life-crisis band?
Uitspraak van Chillpad op woensdag 7 april 2010 om 15:26:
gave combi Kane vs. Armin

:yes:

Superr! Ik ben erbij (L)
Uitspraak van actief op woensdag 7 april 2010 om 15:44:
Kane.... is dat niet die vrouwen-above-30-mid-life-crisis band?

(y)
De meest gewilde vrouwen-above-30-mid-life-crisis band van nederland welteverstaan he :P
Kane
Aanwezig (Y)

Ik snap alleen de boeking Kane niet, zal we aan gemeente Den Bosch liggen om het zo divers mogelijk te houden...beetje jammer.
Kane lijkt me op zich niet zo verkeerd.

Wie weet word dit feest wel de onthulling van een samenwerking tussen Armin en Kane.

Na Krezip en Within Temptation, zou ik hier niet raar van opkijken.
 
vond er vorigjaar een rot sfeer hangen dus denk nie dat ik er dit jaar bij ben....:D
Uitspraak van Bubje op woensdag 7 april 2010 om 14:53:
Komt er in Alkmaar nou ook nog een Citymoves 23 mei?

Hij is van flock afgehaald met zonder een of andere reden en niemand weet van hoe of wat?

Inderdaad :o

Wie weet hoe of wat?
Uitspraak van D2W op woensdag 7 april 2010 om 17:26:
Wie weet word dit feest wel de onthulling van een samenwerking tussen Armin en Kane.

Na Krezip en Within Temptation, zou ik hier niet raar van opkijken.

Heeft Tiesto toch al gedaan...rain on me.
dan kom ik dit jaar voor de laatste 2 uurtjes ofzo, kane en armin wel lache
de rest heb ik me vorig jaar alleen maar aan geergerd... aan de ''sfeer'' helemaaal
Vind Kane op zich wel te doen, maar vond het mixen van verschillende stijlen (en daarmee publiek) vorig jaar al niks. Laat staan dit.. :nocheer:
Uitspraak van =D op woensdag 7 april 2010 om 17:06:
Kane
laatste aanpassing
Uitspraak van =D op woensdag 7 april 2010 om 17:06:
Kane

Uitspraak van actief op woensdag 7 april 2010 om 15:44:
vrouwen-above-30-mid-life-crisis band?

MILFS in da house :woop: