Partyflock
 

Latin Lovers 9 april opnieuw in Patronaat Haarlem

gepubliceerd door , op
Voor de tweede keer strijkt het zonnige concept Latin Lovers neer in Haarlem en opnieuw in één van de mooiste poppodia van Nederland: Patronaat! Na de succesvolle eerste editie (januari 2010) kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven en hunkeren alle fantastische bezoekers weer naar zo'n legendarische zwoele zomernacht in Haarlem! Latin Lovers zal de zonnestralen en haar uitmuntende tropische decor al het werk laten doen, begeleidend met de beste artiesten van Nederland: ROOG, Benny Rodrigues, Chris Rox & Jasper Clash, Alex Cruz en I/Fan! Deze artiesten voelen het concept Latin Lovers naadloos aan en weten dit perfect te vertalen naar de dansvloer vol met Braziliaanse beats en trommels!

Na eerdere edities in De Lichtfabriek heeft Latin Lovers nu gekozen voor een nóg betere locatie om het concept nóg meer tot zijn recht te laten komen. Tijdens de eerste editie dit jaar in januari werd al meteen duidelijk dat Latin Lovers een goede stap had gezet! Een volle zaal, enthousiast pubkliek, dik decor en perfect geluid! Uiteraard zal op 9 april de complete Patronaat uitgedost worden met vele warme en zomerse jungle invloeden om even de koude winter te doen vergeten en iedereen laat verlangen naar de lente die op vrijdag 9 april al voelbaar is!

Line-up
ROOG is een trouwe fan van Haarlem, en heel Haarlem is verliefd op ROOG! Mister Hardsoul komt altijd met heel veel plezier en nieuwe energie naar Latin Lovers voor een warmbloedig trommelsetje! ROOG stopt zijn liefde voor latin niet onder stoelen of banken en dat is te merken ook wanneer hij op Latin Lovers draait! Laat je verrassen door de sound van ROOG in de stijl van een echte Zuid-Amerikaanse zomer! De cocktails trillen meteen van de bar af wanneer Benny Rodrigues zijn eerste platen opzet in Patronaat. Tijdens Latin Lovers op 9 april zal Benny zijn lang verwachte rentree maken in Nederland na drie maanden in het buitenland te hebben gezeten! Maak dus je borst maar flink nat, want als Benny zin heeft om te knallen...
Chris Rox & Jasper Clash bewezen op de eerste editie waarom ze vaak back 2 back draaien. Naadloos voelen deze twee koningen elkaar aan. Voor de Haarlem editie kan Alex Cruz natuurlijk niet ontbreken.. Altijd op zoek naar lachende gezichten en schuddende billen neemt Alex Cruz je mee in een reis rond de wereld van de samba's en de conga's! Vocaal zal het een wondere nacht worden in Patronaat, want I/Fan (bekend van de hit Remember en Be Without U ) zal de zaal vullen met zinderende vocals!
Voor de tweede keer dus het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers in Patronaat Haarlem!

Kosten voor verkoop: €14,= (ex fee)
Voorverkoop via www.patronaat.nl, www.easyticket.nl, www.footclub.nl en bij alle Free Record Shop winkels in Nederland