Partyflock
 

Raving Nightmare
Infinite Memories 26-12-2009

gepubliceerd door , op
Raving Nightmare
18 december 2009
There is still a trace left.... and we’re bringing it back to life...
An ode to 2000-2004... Afraid it’s gonna be treacherous?... Don’t...
Just let you get sucked into it...and relive that moment...


In een eerder bericht is al uitgebreid gesproken over het hoe en waarom van deze jaarlijkse terugkomende Raving Nightmare reunion. Elke artiest heeft ook nu weer een speciale missie meegekregen en is daarom bewust op een bepaald tijdstip geprogrammeerd. Laat je verrassen en beleef de hardcore periode vanaf 2000 tot het heden opnieuw op een wel heel speciale wijze in één van de beste locaties voor een hardcore evenement. Het moge duidelijk zijn dat dit evenement op “tweede kerstdag” de ideale gelegenheid is om het jaar 2009 af te sluiten en vervolgens ons vizier op 2010 te richten. Tevens kan dit voor sommigen onder ons ook een goed excuus zijn om nog 1x flink uit je dak te gaan na de feestdagen vol verplichtingen en saaie bedoelingen!

Hoogste tijd om de time table bekend te maken en de laatste feiten en benodigde info op een rijtje te zetten. UHM wenst iedereen alvast een gelukkig, gezond en Raving 2010 toe!

21.00 – 22.00: Pita
Deze uit Maastricht afkomstige DJ loopt al heel wat jaartjes mee. Hij was dan ook een van de eerste Limburgse artiesten die op de line up in deze locatie te vinden was. Tegenwoordig is deze UHM resident een veel gevraagde dj en zie je hem op vele grote en kleine events in het hele land en over de grenzen staan. Mede door zijn superieure mixtechniek in combinatie met zijn platenkeuze en enorme creativiteit is hij een hele complete dj. En elke keer brengt hij weer wat anders waarmee hij bij vriend en vijand respect afdwingt. Kortom, iemand die het verdient om geselecteerd te worden voor deze reunion! Vanavond zal hij vanaf het eerste uur de boel warm draaien en ervoor zorgen dat iedereen goed voorbereid de avond verder in kan gaan.

22.00 – 23.00: The The Darkraver
Deze man behoeft eigenlijk geen verder uitleg. Feit is dat “Steve” op werkelijk elk evenement van UHM in deze locatie aanwezig was……. En niet alleen aanwezig, maar ook om altijd maar weer een vette set neer te zetten waarbij de flessen Bacardi rijkelijk genuttigd werden. Hij was ook de speciale act op de NY editie (2002/2003) waarbij hij om 24.00uur aan een kabel door de zaal kwam aanvliegen! Met zijn verleden heeft hij een enorme staat van dienst voor de hardcore scene algemeen, maar uiteraard ook voor UHM. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze ras artiest een unieke dj set zal neerzetten met het nodige entertainment zoals alleen hij dat kan. Vorig jaar heeft hij de reunion perfect afgesloten met een opvallende dj set die je niet vaak van hem te horen krijgt. Voor deze editie zal hij in de begin uren de opbouw verzorgen en iedereen trakteren op een juiste dosis positieve energie!

23.00 – 00.00: Evil Activities & Neophyte
De heren van Evil Activities waren een van de eerste live acts die in de Platte Zoal op het podium te vinden waren. Zij hebben sinds die tijd alleen maar succes gehad, top producties en releases uitgebracht en vele optredens wereldwijd gehad. Deze Rotterdamse sound mag dus ook nu niet ontbreken op deze kerstavond. Vanavond zullen zij in de vorm van een dj set back to back met hun collega en labelbaas Neophyte hun visie laten horen op die periode van toen tot het heden!

00.00 – 01.00: Lady Lady Dana
Deze dame was altijd al een vaste keus voor het concept Raving Nightmare nog zelfs voordat de Platte Zaol als uitvalsbasis werd gebruikt . Zij draait al zo lang mee en heeft alle ups & downs mee mogen maken. Daarom kan je altijd een verrassende set en platenkeuze van deze Amsterdamse dame verwachten. En geen line-up compleet zonder tenminste 1 dame tussen de heren. Op deze tweede kerstavond zal deze knappe verschijning in een soloset haar visie op deze periode presenteren.

01.00 – 02.00: Masters of Ceremony & band (live) in Concert
Een speciale traktatie!! De succesvolle combinatie van Neophyte en Evil Activities in één act! Beide live acts hebben voor enkele hilarische en onvergetelijke optredens gezorgd op het podium van de Platte Zaol! Met name NYE 2003/2004 zal voor menigeen die daar aanwezig was een hele belevenis zijn geweest. En net als vorig jaar zal ook tijdens deze reunion slechts 1 live act worden geprogrammeerd en dat moest dan ook weer iets unieks zijn. Uniek is dit zeker, want een uur lang zullen deze heren namelijk samen met live band + zanger een hardcore concert geven! Het podium van de Platte Zaol zal dan geheel worden bezet door de achtkoppige band. Alle bekende hits van Masters of Ceremony zullen dan voorbij komen in speciale live uitvoeringen en nieuwe versies . Slechts 2x eerder is deze act in deze formatie te zien geweest. Voor Limburg is dit zelfs de primeur! Een fusie tussen Hardrock en Hardcore. Een combinatie die echt wel te mixen valt, zo zeggen de heren zelf. En dat zullen ze laten zien ook!

02.00 – 03.30: Promo & The DJ Producer
DJ Promo, de man die de meeste DJ Sets in deze locatie heeft afgewerkt. Tussen 2000 en 2004 stond hij maar liefst 11x op een Raving Nightmare editie! Dat hij een vaste waarde was in de line up is hiermee wel duidelijk geworden. De muzikale afwisseling die hij met zijn zeer vernieuwende sets verzorgde op zo’n avond zorgde steeds weer voor veel reacties zowel positief als negatief. Legendarisch was zijn battle set met The DJ Producer in oktober 2003. Deze held uit de UK is de laatste jaren ook een vaste waarde geworden in het Raving Nightmare concept. De enorme creativiteit, muziekkeuze en energie die hij in zijn sets legt is niet in woorden uit te drukken! Dit moet je gewoon zien en voelen. Dit is ook de reden waarom deze artiest elke keer opnieuw op het verlanglijstje van de organisatie staat. Juist door zijn afwijkende stijlen en andere kijk op hardcore is het een variatie in de line up. Nu, ruim 6 jaar later, zullen ze opnieuw samen een battle verzorgen! We hebben beide heren bereid gevonden om deze uitdaging weer aan te gaan. En dit zal zonder twijfel weer een verrassende en spectaculaire set gaan worden. En als je de set van 6 jaar geleden nog kan herinneren, dan weet je dat je deze keer zeker niet moet missen!

03.30 – 05.30: Tommyknocker & The Viper
Deze 2 heren behoren tot het meubilair van het concept Raving Nightmare. Op bijna alle edities tussen 2001 en 2007 hebben zij onvergetelijke sets neergezet. Er is zelfs een track uit voort gekomen die op het Italiaanse top label Traxtorm records is verschenen en die tot op de dag van vandaag te horen is op menig hardcore feest. De tijdloze track “TheProphecy Unfolds” uit 2004 is dan ook één van de meest verkochte vinyls van het label Traxtorm records. Natuurlijk mogen zij ook dit jaar niet ontbreken in de line up, zij zullen dan 1 van de 2 battles verzorgen. De organisatie is er zeker van dat ze opnieuw alles uit de kast zullen halen tijdens deze ultieme battle.

05.30 – 07.00: Vince
Een “Platte Zaal” verleden heeft deze shadowlands artiest uit Brabant zeker. Op bijna alle edities was hij te vinden dan wel solo of in een battle set. Deze keer zal hij solo de tweede kerst avond afsluiten zoals alleen hij dat kan: een mix van vele hardcore stijlen, zowel oud als nieuw draait hij aan elkaar zonder dat je het in de gaten hebt! Hij is dan ook een artiest die zijn steentje heeft bijgedragen in die belangrijke periode voor het concept Raving Nightmare en zal deze avond weer laten zien en horen waarom hij hier niet kan ontbreken.

Tickets
Een kaartje in de voorverkoop kost Euro 26,50 ex fee kosten en zijn verkrijgbaar via Ticketonline Nederland, alle free record shops in Nederland en via de vaste Primera verkooppunten van Paylogic. In België via Fnac en in Duitsland via Partytickets.de . Tevens zijn een beperkt aantal vaste verkooppunten in Nederland, België en Duitsland voorzien van originele full color kaarten. Natuurlijk kan je ook weer snel, eenvoudig en voordelig je e-ticket bestellen via www.u-h-m.com. Voor de late beslissers zal er ook avondkassa beschikbaar zijn!

Overige informatie
  • Er zijn talloze mogelijkheden om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Zo is het NS Centraal Station op loopafstand gelegen van de locatie. Voor degene die met eigen vervoer naar Maastricht komt raadt men aan om de auto in de daarvoor bestemde vakken of parkeergarage in de omgeving te parkeren. De organisatie waarschuwt nadrukkelijk dat parkeren achter de locatie ten strengste verboden is ivm de aanrijdroute van hulpdiensten. Vorig jaar zijn velen naar huis gekeerd met een gele prent op het raam en de tijden zijn al duur genoeg. Let hier dus op!
  • Bij de ingang wordt iedereen om een geldig legitimatie gevraagd waar je leeftijd (16+) wordt gecontroleerd. Zorg dus dat je je ID gereed houd bij binnenkomst, dit om wachtrijen te voorkomen.
  • Er zullen enkele merchandise stands aanwezig zijn waaronder de UHM stand. Check alle items alvast op de UHM webshop: www.u-h-m.com
  • In het tweede gedeelte van de locatie zullen er diverse snacks te verkrijgen zijn voor degene die nog niet genoeg gegeten heeft de dagen ervoor.
  • Voor de laatste info check www.u-h-m.com.

19 opmerkingen

wat een line up :kwijl:

ben dr alleen helaas niet bij...
ja ziet er goed uit:cheer: mis kijkje nemen
Ziet er goed uit (Y)
laatste aanpassing
Vince afsluiten :kwijl:
Artiest Exodus
promo vs the dj producer :respect:
jajaja zin erin
 
kan gvd niet wachten.
Heerlijke lijn omhoog!
 
Mooie line-up, mooie lokatie,mooi geluid, maar vooral mooie herinneringen (y)
Hele dikke line-up! (Y)
 
Vorig jaar was geweldig (Y) en k twijfel er niet aan dat het dit jaar ook weer zo zal zijn. Jammer genoeg (voor jullie :lol: ) zijn wij op Pandemonium :D
Leuke locatie is de platte zaal. En Dj Vince als afsluiter!! Gaat helemaal goed komen daar :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 59616, 34988}
weurd gezellig
platte zaal dat knalde harder dan hard 3dagen piep in je oren dan weetje weer waar je voor bent geboren i was born hardcore