Partyflock
 

Het Stereohead Menu van 24 mei

anoniem gepubliceerd op
Het Stereohead Menu van 24 mei
18 mei 2008
In de groene, door indrukwekkende bergen omgeven valleien, licht dé stad van Azië. Met zijn excentrieke uitstraling is deze stad tot ver in de ruimte een herkenbaar punt. En juist hier is het waar zich de meest verrassende en excentrieke feesten zich afspelen. In deze editie van Stereohead wordt je meegenomen naar, voor de meeste mensen, nog inheemse en onbegrijpelijke culturen. Om dit in levende lijve te ervaren.. Tijd voor een tourguide in het menu van deze avond bereid met onder anderen Secret Cinema, Rauwkost, Juan Sanchez en Victor Coral!

Een gekrioel van mensen op het drukste kruispunt van de wereld. De straat met de uitbundigste lichten en de hipste clubs waar je naar harte lust kan drinken van de heerlijk warme sake of gewoon een koude Heineken. Geïnspireerd door het westen, maar met extraversie en ijverende discipline. De muziek van oudsher minimalistisch tot in zijn perfectie. Geïnspireerd door deze zoektocht naar perfectie heeft StereoHead de volgende menukaart samengesteld. Het is alleen nog aan u om ervan te genieten..

Als voorafje Victor Coral. Deze nieuw frisse funky sound door geroerd en gemengd met de stevige melodische baslijnen. Al eerder presenteerde hij op Rekorder zijn kunsten tot genoegen van het publiek. Luchtig om mee te beginnen en het wijsvingertje rustig warm te draaien.

Deze cocktail van geprepareerde beats en tonen zal een heerlijke toevoeging zijn voor de hoofdmaaltijd zoals alleen Rauwkost die kan brengen. Hun streven naar perfectie doorgevoerd van een ijverige voorbereiding tot een live gemixte cocktail van muziek om van te genieten. Genieten er van, maar met je maten…

Secret Cinema, van oudsher een bekende naam om naar uit te kijken. De pikante smaak van gekruide stevige techno. De grens overschrijdende stijl van Jeroen Verheij is iets om niet van naar bed te gaan. Behorend tot de gevestigde orde van producers in Nederland brengt hij deze ervaring mee in zijn sets, telkens weer met verrassende en nieuwe kruiden. Iets om niet op stil te staan!

Als toetje het befaamde recept geprepareerd door niemand minder dan Juan Sanchez. Als resident sluit hij deze avond af in stijl waar vernuftigheid alles behalve mosterd na de maaltijd is. Zoet, maar ligt gekruid smelt de muziek weg in je oren. Een genot om mogen mee te maken.

Als dit alles u nog niet heeft voldaan, hebben wij nog een heerlijk buffet aan muziek klaar staan. Een zorgvuldig voorbereid scala aan sushi a la lokaal talent, met grote ijver bereid. Deze vier mannen presenteren u onder leiding van twee Leidse helden Sander May & Tom Noah het beste wat Leiden te bieden heeft! Speciaal voor de hongerige beesten of kom gewoon een kijkje om de hoek nemen!

Sander May & Tom Noah

Gruis & Luxaflex

3 opmerkingen

Ik blijf het roepen..maar het is ook zo: RAUWKOST de shit!
Juan is de shit zul je bedoelen!

:)
laatste aanpassing