Partyflock
 

Hard-hitting beats en sexy sounds in HardersPlaza

gepubliceerd door , op
Na het geweldige succes van Sexymotherfucker, komen de organisatie van Sexymotherfucker en Harders Plaza aankomende zaterdag (10 mei) met een tweede bekende concept Superfreakz. Het concept Superfreakz is in stad en land bekend, mede door de uitverkochte edities in onder andere the The Power Zone, de Panama, the The Level, de Off_Corso en de Outland. Maar ook door de allesbehalve standaard programmering! Met een sublieme mix van electro, tribal, urban ,dance,en UK Garage kan het woordje eclectisch hier nog een puntje aan zuigen.
Zaterdag 10 mei is het dan zo ver: the Superfreakz hebben een onderkomen gevonden in Harders Plaza.

Lineup
The Partysquad
Quintino
Kenneth G
Rishi Romero
Alvaro
Mc Dice
Dj Saber
Lucky Charmes
One 20
......en nog heel veel meer

En voor de liefhebbers van het feestcafe ook goed nieuws want ook die zal gewoon open zijn die avond met bekende top dj s en zangers.

Voor dit evenement kun je kaartjes halen in de voorverkoop op www.hardersplaza.nl Wees er snel bij want er zijn beperkt aantal voorverkoop kaartjes en met een voorverkoop kaartje hoef je niet lang te wachten en loop je zo naar binnen. De lokatie verwacht echter wel dat de verkoop hard zou gaan dus wees er snel bij. Ze zullen er voor zorgen dat de Koninginnenachteditie van Sexymotherfucker overtroffen gaat worden

2 opmerkingen

 
Ook maar eens kijken daarzo :)

Edit: toch niet.. planning werd nog ff omgegooid.
laatste aanpassing