Partyflock
 
Element Rusland is niet algemeen zichtbaar!

Crew Lounge 2008
It's a Circus

anoniem gepubliceerd op
Crew Lounge 2008
12 maart 2008
FeestCrew Lounge 2008 · It's a Circus
Datumzondag 16 maart 2008
LocatieEscape deLux Site
Je hebt dance party’s en je hebt Crew Lounge 2008. Deze party’s georganiseerd door het cockpit- en cabinepersoneel, zijn al drie jaar een begrip in partyland en Amsterdam in het bijzonder. Dit exclusieve feest wordt georganiseerd, omdat er volgens de organisatoren een behoefte blijkt te bestaan voor een nieuw feestconcept met vliegend personeel. Zij reizen namelijk veel voor hun werk. En bezoeken regelmatig trendy clubs en hippe feesten in het buitenland en realiseerden wat Amsterdam mistte. De organisatoren lieten zich inspireren door o.a. clubs in New York, Madrid en Kaapstad, hierdoor is Crew Lounge 2008 inmiddels al een groot succes. Mede door de hippe muziek, de stijl, de decadentie, de unieke sfeer, de hoge service en de geweldige shows komt er meer en meer zowel het vliegend personeel als het niet vliegend personeel op af. Volgens de organisatoren is een ding wel duidelijk: Crew Lounge 2008 is here to stay!

Wings of Support
Crew Lounge 2008 is niet zomaar een concept. Dit feest dat één keer per jaar georganiseerd wordt heeft een benefiet karakter, waardoor het uniek is zijn soort. Dankzij de grote opkomst op de vorige edities kon er een deel van de inkomsten uit de kaartverkoop gedoneerd worden aan de Stichting Wings of Support. Vanaf het begin van Crew Lounge 2008 werken de organisatoren samen met deze stichting. Wings of Support is een initiatief van vliegend personeel van de KLM, sinds 5 september 2005, is ook het personeel van Martinair onderdeel van de stichting. Getracht wordt kinderen in landen waar de KLM en Martinair op vliegen te helpen aan onderdak en onderwijs. Wil jij ook bijdragen aan Wings of Support, kijk dan eens op de site www.wingsofsupport.org voor de mogelijkheden.

Terugblik
In december 2005 ging Crew Lounge 2008 met een heel grote big bang van start. De eerste editie was gelijk uitverkocht en de super combinatie van mooie locatie, geselecteerd publiek, hippe muziek en non-stop entertainment zette de toon voor de volgende edities. Drie jaar later is Crew Lounge 2008 duizenden bezoekers verder en een hoop mooie herinneringen rijker... Met thema's als 'Fashion', 'Don't Hesitate - Masquerade', 'Life is a Beach', 'Too Bright - Just White', 1 year Anniversary, Studio 54 en natuurlijk de meesterlijke sets van Crew Lounge 2008 DJ's groeide dit concept uit tot één van de populairste feesten van Nederland.

Genoeg teruggekeken! Op zondag 16 maart a.s. opent de Amsterdamse Escape deLux (ingang via Café De Kroon) opnieuw haar deuren voor Crew Lounge 2008. Wij kijken dan ook erg uit naar deze datum. Want zoals bewezen in de vorige edities, wordt het weer een avond van dansen, glamour & non-stop entertainment.

Crew Lounge 2008 – It’s a Circus
Aan elke editie van Crew Lounge 2008 wordt een thema gekoppeld. Na de volledig uitverkochte Studio 54 editie afgelopen december staat dit keer het thema Circus centraal. Je wordt verwelkomd in een wereld vol sprankelende circus acts gecombineerd met het fijne van fashion… Een wereld van dance, acrobatiek en glamour! Geïnspireerd door verschillende grote nationale en internationale circussen, zoals klassiek circus en sprookjesachtig circus. De dress tip is colorful, glam it! De dress tip is niet verplicht! Maar de organisatie vraagt iedereen hun fantasie te gebruiken en om zich glamorous & stylish aan te kleden om deze speciale Crew Lounge 2008 editie tot een legendarisch te maken. Niet te missen…wees creatief!

De verjaardag van Crew Lounge 2008 laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Crew Lounge 2008 – It’s a Circus wordt groots aangepakt. Het Crew Lounge 2008 team heeft alles uit de kast gehaald om er een top feest van te maken. Je moet er zeker bij zijn. Een scala van nationale en internationale artiesten zijn verzameld om de luxe circuspiste te trotseren.

Line-Up
Zondag 16 maart zal je niet vergeten! De line-up in Escape deLux is er werkelijk eentje om je vingers bij af te likken. Deze speciale avond zal namelijk gevuld zijn met de beste housebeats, gedraaid door niemand minder dan zeer gewaardeerde DJ’s. Achtereenvolgens zal de DJ booth bezet worden door de goedlachse en enegieke Santito (Shape @ Escape), de internationale Tom Boye uit Norwegen (The Mansion & Supperclub) en de zeer talentvolle Jip Deluxe (Sneakerz & Sensation White). Zij zullen het Escape deLux helemaal laten trillen en doen losgaan!

Crew Lounge 2008 is geen concept waarbij het genoegen neemt met een x aantal DJ’s, het is een avond vullend concept. Met daarin hilarisch en spraakmakende entertainment. De vocalen in de main hall worden gedaan door de uit Rusland afkomstige MC Vika Kova. De zaal zal zeker op zijn kop gezet worden als deze sexy zangeres met een warme stem op het toneel verschijnt. Miss Nickie Nicole, de koningin van het Amsterdamse nachtleven, zal deze avond hosten. Deze diva is geen onbekende in de Nederlandse dance-scene. Speciaal voor Crew Lounge 2008 is VengaRoy (ex-lid Vengaboys) wederom een show aan het voorbereiden. Hij is druk bezig in de studio en wil niets verklappen. De mensen die hem nog van de Vengaboys tijd kennen weten wat ze van Roy kunnen verwachten! Er is geen Crew Lounge 2008 zonder de exclusieve Champagne Bar. De wisselende acts, entertainment en verrassende optredens worden verzorgd door de welbekende Amsterdamse stylist Huub. Terwijl het Crew Lounge 2008 personeel en de artiesten ook allemaal door hem gestyled zullen worden.

Om de bezoekers het ultieme Circus gevoel te geven worden kosten noch moeite gespaard. Al bij de entree wordt men verwelkomd met het beste wat circussen te bieden heeft. Het Escape deLux wordt omgetoverd tot een waar sprookjesachtig circus, waar tot in het kleinste detail wordt gelet op de aankleding. Je zult je wanen in de wonderbaarlijke wereld die Crew Lounge 2008 – It’s a Circus heet!

Wij snappen dat zoveel spektakel en uitbundigheid van deze speciale editie je even allemaal te overweldigend wordt, dat je af en toe rustig wilt bijkomen om het te verwerken en je weer op te laden. Je kunt je dan begeven naar de bar van het altijd gezellige en sfeervolle Escape balkon. Hier op het balkon zullen ook de kappers van Tommyz Toko aanwezig zijn om zoveel mogelijk bezoekers van een hippe nieuwe coupe en wat leuke gels, mousse en aanverwante artikelen te voorzien. Geheel gratis uiteraard. Ben je blij met je nieuwe kapsel en klaar voor de 15 minutes of Fame? Laat je dan op de foto zetten door de altijd vrolijke Crew Lounge 2008 fotograaf Ron Eskens van Soowpictures.

Vanaf 19.00 ben je meer dan welkom in de wereld van Crew Lounge 2008. Crew Lounge 2008 is hét feest waar je naartoe gaat als er iets te vieren valt. Je wordt ontvangen door onze sexy stewardessen. De eerste 100 bezoekers krijgen een gratis glas cocktail, dus kom vroeg en… geniet! Cocktails, heerlijke muziek, mooie mensen… party in style! Vanwege de grote drukte bij voorgaande edities is het aan te raden om vroeg te komen.

Tickets
Zoals stiekem wel een beetje verwacht gaat de kaartverkoop erg hard! Het voordeligst zijn de E-Tickets en ze zijn te verkrijgen via de website www.crewloungeevents.com. Aan de deur zijn eventueel ook kaarten te koop, maar houd er rekening mee dat Crew Lounge 2008 de voorgaande edities was uitverkocht. Ook deze editie van Crew Lounge 2008 wordt voor een goed doel georganiseerd. Een deel van de opbrengst uit de kaartverkoop wordt aan Stichting Wings of Support gedoneerd.

Vind je al die stewardessen ook altijd zo aantrekkelijk, en de stewards zo gezellig? Het zijn zij die altijd zo vriendelijk zijn en lachen in het vliegtuig. Wil je zien hoe een feest eruit ziet met cockpit – en cabinepersoneel personeel als ze off duty zijn? Kom dan naar de 7e editie van Crew Lounge 2008 op zondag 16 maart in Escape deLux. Zorg dat je erbij bent, want ook over deze editie van Crew Lounge 2008 zal nog lang gesproken worden.

Voor meer details over Crew Lounge 2008, de kaartverkoop en veel leuke foto’s kan je op www.crewloungeevents.com kijken.