Partyflock
 

Broodrooster mee? Entree voor twee!
Electric Trash

gepubliceerd door , op
Broodrooster mee? Entree voor twee!
29 november 2007
Op vrijdag 30 november is het weer tijd voor keihard rockende dance, maak je klaar voor een portie knalharde electro-rock tijdens Electric Trash. Dit keer met een live-set van de Franse producer Krazy Baldhead, DJ Sjammie The Money van de Boemklatsch-crew en natuurlijk Electric Trash resident DJ Spliph.

Krazy Baldhead is een kalende producer afkomstig uit de beruchte stal van het Ed Banger emperium. Met Justice als aanvoerders aan het roer van deze Franse divisie geven ze de hedonistische dance-scene van jetje met hun scheurende breaks en ratelende beats. Krazy Baldhead mag er deze avond eens lekker op los rammelen met een live-set. Dat belooft een hoop oldschool breaks doordrenkt met acid en hip hop/electro beats met een rafelig randje!

Net als op de eerste editie van ‘Electric Trash’ heeft Patronaat besloten om een nieuw leven te geven aan alle afgedankte elektronische apparaten! Dat betekent dat je gratis toegang (!) krijgt als je jouw eigen Electric Trash meeneemt naar Patronaat. Als je op vrijdag 30 november dus je oude staafmixer, cassettedeck, draaitafel, ghettoblaster, etc. meeneemt naar Patronaat hoef je deze keer geen entreekaartje te betalen!

Let op! Voor deze keer zijn ze in het speciaal op zoek naar broodroosters. Neem je dus je oude broodrooster mee, dan krijg je zelfs entree voor twee! Wat ze met die broodroosters van plan zijn dat verklappen ze lekker nog niet maar geheid dat je jouw oude toaster weer terugziet bij een volgende editie van Electric Trash!

17 opmerkingen

Leuke actie (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
hey, dit hebben wij weleens met magnetrons gedaan :)
scheelt je dan toch weer een tientje:)
dan gaan ze zeker iedereen een tosti geven op het volgende feest haha.
een tosti maken met een broodrooster? :P
ik heb nog een hoogoven over...
gezien er maar 12 bezoekers komen zullen ze het daarom wel doen

appart maar wel orgineel
 
lol, naja over een week heb ik een nieuwe :P
 
Als ze het hebben over 'hard rockende dance' dan weet ik al genoeg :x
 
:lol: leuke actie :D
Net als op de eerste editie van ‘Electric Trash’ heeft Patronaat besloten om een nieuw leven te geven aan alle afgedankte elektronische apparaten!

Haal dat 'alle' maar weg... Vorige editie mocht je geen telefoon inleveren ookal stond dat nergens vermeld:S
 
fraai hoor:D