Partyflock
 

Een betoverende samensmelting van klanken en ervaringen

gepubliceerd door , op
Het tweedaagse festival Voodoo Village belooft ook dit jaar een onvergetelijke ervaring te worden. Met een indrukwekkende line-up van internationale artiesten en lokaal talent en daarnaast een scala aan inspirerende belevenissen, sluit Voodoo Village de festivalzomer traditioneel in schoonheid af.

Festivalgangers zullen worden ondergedompeld in een sonische reis zoals nooit tevoren. Van de hypnotiserende tonen van Adriatique, de spectaculaire show met lasers, projecties en motion graphics van het Italiaanse duo Mathame tot WhoMadeWho met hun Hybrid DJ Set. Maar ook lokale helden hebben als vanouds hun stek op Voodoo Village, waaronder dit jaar Yves Deruyter, Lola Haro en Nico Morano.

The Oracle by Gimber
Voodoo Village is echter meer dan alleen muziek; het is een beleving die alle zintuigen prikkelt. Een van de hoogtepunten van deze editie is The Oracle by Gimber; een zone gewijd aan holistische ervaringen die lichaam en geest verheffen. In deze betoverende oase kunnen bezoekers deelnemen aan inspirerende workshops, waaronder de zinnenprikkelende Cacao Ceremony en de verbindende Partner Bliss and Loving Touch. Deze workshops beloven diepgaande verbinding en innerlijke groei te bevorderen en een ruimte te creëren waar zelfzorg en introspectie centraal staan. Wanneer de avond valt, wordt The Oracle omgetoverd tot een zesde podium met internationale live acts.

Floris by Mallory Gabsi & Paul Delrez
Naar goede gewoonte trok Voodoo Village ook dit jaar enkele topchefs aan voor "Floris", het festivalrestaurant, waar enkele honderden gasten (op reservatie) zullen worden verwend met een sharing menu van de hand van Mallory Gabsi en Paul Delrez. Gabsi, 26 en geboren in Elsene, werd dit jaar met een ster bekroond door Michelin voor zijn Parijs restaurant Mallory Gabsi, op een steenworp van de Arc de Triomphe. Samen met culinair wonderkind Paul Delrez – eveneens van Brusselse komaf - zal hij op Voodoo Village een heerlijk driegangen sharing menu creëren.

Goede doel
Naast het streven om de zintuigen te verwennen en de geest te verruimen, zal Voodoo Village dit jaar een nog diepere betekenis geven aan zijn betoverende karakter.

"Als een festival dat geworteld is in gemeenschap en verbinding, zijn we verheugd aan te kondigen dat een deel van de opbrengst van dit jaar zal worden geschonken aan enkele lokale, Grimbergse goede doelen," aldus Maxim Dekegel van Voodoo Village. "Enkele van deze inspirerende initiatieven zijn Villa N.J.A.M., een plek waar jongvolwassenen met een beperking een verrijkende dagbesteding op maat wordt aangeboden en waar ze worden aangemoedigd om te bloeien; Zorgboerderij Huppeldepup, waar zorg en natuur samenkomen om welzijn te bevorderen en Den Diepen Boomgaard, een oase van groen waar het creëren van gemeenschap en een veilige plek om te groeien centraal staan."

Transport
Tot slot zet de organisatie dit jaar nog meer in op openbaar vervoer. Zo heeft Voodoo Village een uitgebreid busdienstplan geïnstalleerd waarbij Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Mechelen een pendelbuslijn krijgen. Bezoekers uit Brussel kunnen zelfs afvaren met een partyboot die vertrekt bij Tour & Taxis. De cruise duurt ongeveer een uur en passagiers genieten ondertussen van dj-sets en drankjes.

Tickets voor Voodoo Village zijn nog beperkt beschikbaar met korting. Dagtickets zijn momenteel beschikbaar vanaf €75 en weekendtickets vanaf €125. Ook tokens zijn nog tijdelijk verkrijgbaar met korting.
Koop je tickets via Paylogic.