Partyflock
 

Festival aan zee

gepubliceerd door , op
Na de uitverkochte eerste editie komt Festival aan Zee op 27 mei 2023 weer terug op het Vissings Badstrand! Het belooft het allerleukste (Pinkster)weekendfestival in tijden te worden!

Graag nemen we jullie mee naar een wereld waar het allemaal draait om zon, zee, feesten en genieten. Dat doen we op de plek waar het leven altijd beter is, want 'life is better at the beach!'.

Festival aan Zee is met je voeten in het zand en cocktail in je hand genieten van de beste artiesten, dansen tot de zon onder gaat terwijl de grootste schepen voorbij varen.

De sfeer is zoals deze hoort te zijn, ongedwongen en relaxt. Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens Strandfestival aan Zee.

Er zijn 3 area's: Mainstage, de Silent Disco met 3 verschillende kanalen, Theatro en natuurlijk een uitgebreid foodcourt met de lekkerste gerechten verzorgt door de lokale ondernemers vanuit de foodtrucks.

Line-up
Dit jaar is de line-up grootser dan vorig jaar! Artiesten zoals: Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Rolf Sanchez, Mental Theo, Q-Music, Biggi en vele anderen erbij om samen met jullie één groot feest van te maken!

Line-up:
  • Aangespoelde Duikboot
    Silent Disco
  • 🇳🇱 latin, afro


Koop je tickets via Paylogic.