Partyflock
 

Festival aan Zee een strandfestival in Vlissingen 28 mei 2022

gepubliceerd door , op
Alle hens aan dek! Op zaterdag 28 mei is het tijd voor het leukste strandfeest van het jaar, Festival aan Zee. Met je voeten in het zand, ijskoud drankje in je hand, dansend aan de Zeeuwse kust. Onze locatie Badstrand Vlissingen heeft alle ingrediënten voor dé perfecte festivaldag.

Een knallende line-up
Na 2 jaar stilzitten is het tijd om te knallen. Doe je handjes in de lucht en gooi die heupen lekker los. Met de beste artiesten van Nederlandse bodem is stilstaan is onmogelijk. Zing, spring en dans mee met Emma Heesters, Tony Junior, Snollebollekes, Donnie, Flemming, Q-Music Maximum Hour, BIGGI, Buren van de Brandweer, Dyna, Isabel Provoost, Jean & MaronHill, Party DJ W en nog vele anderen. De volledige programmering vind je op festivalaanzee.com.

Duik onder!
Naast een stage vol bekende artiesten, is er ook een Silent Disco in een opblaasduikboot. Hoe gaaf is dat? Op drie kanalen kun je losgaan óf onderduiken op jouw favoriete muziek. Proef het 'Festival aan Zee biertje' aan de speciaalbierbar of laat je omtoveren tot een Ibiza prinses.

Koop nu je tickets, je hebt geen zeeën van tijd meer.
Festival aan zee onderscheidt zich naast de unieke locatie en het brede muzikale aanbod ook in de voordelige ticketprijzen. Vanaf €38,00 vier jij met ons de start van het festivalseizoen op Badstrand Vlissingen. Dans met ons totdat de zon ondergaat en scoor de allerlaatste tickets via: shop.paylogic.com