Partyflock
 

Line-up Buiten Westen 2017 onthuld

gepubliceerd door , op
Buiten Westen
23 februari 2017
Onder de rook van Amsterdam wordt muziek, creatie en vrije geesten op zaterdag 15 juli voor het zesde jaar op rij verenigt op Buiten Westen. Met 6 podia, een parel van een line-up, ambachtelijk eten en een divers randprogramma, is iedereen deze zomerdag vriend van het goede leven.

De Ouderkerkerplas mag zich met haar strandjes, eilandjes, oevers, groenstroken en oneindige dansruimte terecht één van de mooiste festivallocaties van Amsterdam en omstreken noemen. In de Ouderkerkerplas kan de organisatie bezoekers meer natuur, creativiteit en ruimte om te bewegen bieden. Laat je verrassen, dompel jezelf onder en verdwaal samen met je vrienden in alle uithoeken van deze idyllische plek.

Line-up
Met NGHTDVSN en Club Knijn is Buiten Westen dit jaar een uniek sextet aan organisaties die de hele breedte van het geluid uit Amsterdam vertegenwoordigt: Pleinvrees, Next Mondays Hangover, Cartel, NGHTDVSN, LET en Club Knijn. Individueel zetten zij hun beste beentje voor en laten hun stijl vertegenwoordigen met een spannende mix van (inter)nationale headliners en opkomend talent. De 40 artiesten zijn verdeeld over 6 podia.

Aftermovie 2016:


De kaartverkoop start a.s. maandag 6 Maart om 20:00 uur.
Early birds kosten € 39,50 euro en zijn te koop via buitenwesten.am

Line-up Buiten Westen, 6 stages